wentylowane chłodzenie; elektroniczny sterownik Dixell; agregat chłodniczy Danfoss; automatyczne rozmrażanie; zamek drzwi; łatwo wymienna uszczelka drzwi; czynnik chłodniczy: R134a; 4 przestawne ruszty
wentylowane chłodzenie; elektroniczny sterownik Dixell; agregat chłodniczy Danfoss; automatyczne rozmrażanie; zamek drzwi; łatwo wymienna uszczelka drzwi; czynnik chłodniczy: R134a; 4 przestawne ruszty
płyta robocza wykonana ze specjalnej trudnościeralnej stali; płyta robocza spawana z rantem; (szczelność, higiena, komfort pracy); odpowiednia grubość płyty roboczej - 10 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury; regulacja temperatury 50 - 300 C; kontrolka pracy i grzania; wyłącznik główny; wykonanie nierdzewne; szuflada na tłuszcz; łopatka
płyta robocza chromowana - powierzchnia nieprzywieralna; powłoka chromu powoduje mniejszą emisję ciepła, tym samym mniejsze zużycie energii; płyta robocza spawana z rantem; (szczelność, higiena, komfort pracy); odpowiednia grubość płyty roboczej - 10 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury; regulacja temperatury 50 - 300 C; kontrolka pracy i grzania; wyłącznik główny; wykonanie nierdzewne; szuflada na tłuszcz; łopatka
wentylowane chłodzenie; elektroniczny sterownik Dixell; agregat chłodniczy Danfoss; automatyczne rozmrażanie; zamek drzwi; łatwo wymienna uszczelka drzwi; czynnik chłodniczy: R134a; 3 przestawne ruszty
„zimna strefa - system zapobiegający przypalaniu się resztek żywności; wykonanie nierdzewne; wzmocnione nierdzewne grzałki; kontrolka grzania; regulacja temperatury: 50 - 190C; termostat zabezpieczający
płyta robocza wykonana ze specjalnej trudnościeralnej stali; płyta robocza spawana z rantem; (szczelność, higiena, komfort pracy); odpowiednia grubość płyty roboczej - 10 mm - gwarantuje idealne rozprowadzenie i utrzymywanie temperatury; regulacja temperatury 50 - 300 C; kontrolka pracy i grzania; wyłącznik główny; wykonanie nierdzewne; szuflada na tłuszcz; łopatka
„zimna strefa - system zapobiegający przypalaniu się resztek żywności; wykonanie nierdzewne; wzmocnione nierdzewne grzałki; kontrolka grzania; regulacja temperatury: 50 - 190C; termostat zabezpieczający
„zimna strefa - system zapobiegający przypalaniu się resztek żywności; wykonanie nierdzewne; wzmocnione nierdzewne grzałki; kontrolka grzania; regulacja temperatury: 50 - 190C; termostat zabezpieczający
„zimna strefa - system zapobiegający przypalaniu się resztek żywności; wykonanie nierdzewne; wzmocnione nierdzewne grzałki; kontrolka grzania; regulacja temperatury: 50 - 190C; termostat zabezpieczający
wielofunkcyjne urządzenie do mieszania, ubijania i wyrabiania ciasta; zastosowanie przystawek umożliwia tarcie,mielenie, wałkowanie i przecieranie różnych produktów; płynna regulacja obrotów: 58 - 220 obr./min.(10 stopni); konstrukcja stalowa; wersje kolorowe na zamówienie; w standardzie: hak, mieszadło, rózga; 4,8 - litrowa nierdzewna dzieża; system podnoszenia dzieży
korpus mielący, slimak, sito wykonanie nierdzewne; korpus mielący w całości zdejmowalny do mycia; polerowana obudowa; wydajność: do 120 kg/h; prędkość obrotowa: 190 obr./min; Ø sitka: 70 mm; w standardzie 2 sitka: 6 i 8 mm; urządzenie polecane do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
korpus mielący, slimak, sito wykonanie nierdzewne; korpus mielący w całości zdejmowalny do mycia; polerowana obudowa; wydajność: do 250 kg/h; prędkość obrotowa: 190 obr./min; Ø sitka: 82 mm; w standardzie 2 sitka: 6 i 8 mm; urządzenie polecane do użytku w dużych sklepach, supermarketach, cateringu, gastronomii oraz w zakładach zbiorowego żywienia i przetwórstwa mięsnego
wykonanie kompaktowe, nierdzewne, bez ostrych krawędzi; napęd o wysokiej wydajności; posiada przycisk reset i bieg wsteczny - użyteczny przy zacięciu urządzenia; W KOMPLECIE: sitko z otworami Ø 6 mm; sitko z otworami Ø 8 mm; nóż; kołek dociskowy z tworzywa sztucznego
wielofunkcyjne urządzenie do mieszania, ubijania i wyrabiania ciasta; zastosowanie przystawek umożliwia tarcie, mielenie, wałkowanie i przecieranie różnych produktów; płynna regulacja obrotów: 58 - 220 obr./min.(10 stopni); konstrukcja stalowa; wersje kolorowe na zamówienie; w standardzie: hak, mieszadło, rózga; 4,3 - litrowa nierdzewna dzieża; uchylna głowica