OPIS Produkt pasteryzowany. Subtelny smak lemoniady uzyskaliśmy dzięki naparowi różanemu. Połączenie tłoczonego soku z jabłek, cytryn, kwiatów oraz odrobiny słodyczy tworzy orzeźwiający, letni napój. Polecamy pić schłodzony. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI woda tłoczone soki owocowe 20 % (sok jabłkowy, sok z cytryny) cukier napar z płatków róży (woda, 0,74 % płatków róży) UWAGA Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość napoju. Przed użyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI
OPIS Produkt pasteryzowany. Produkt wpisany jest do krajowego rejestru produktów tradycyjnych, gdyż sposób jego wytwarzania jest kontynuacją dawnych receptur tłoczenia soków. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przed spożyciem wstrząsnąć. SKŁADNIKI sok jabłkowy 95 %, napar z przypraw korzennych 5 % (sok jabłkowy, przyprawy korzenne 0,5 %: cynamon, goździki, imbir). UWAGA Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojo
OPIS Produkt pasteryzowany. Produkt wpisany jest do krajowego rejestru produktów tradycyjnych, gdyż sposób jego wytwarzania jest kontynuacją dawnych receptur tłoczenia soków. SKŁADNIKI sok jabłkowy 95 %, napar z mięty 5 % (sok jabłkowy, 0,5 % mięta). UWAGA Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce d
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI tłoczony sok jabłkowy, przecier z jabłek, przecier z bananów, tłoczony sok z pomarańczy, szpinak, moringa 0,5 %, wyciąg ze spiruliny, ekstrakt z mięty. UWAGA Przed spożyciem wstrząsnąć. Rozwarstwienie produktu jest zjawiskiem naturalnym wynikającym z użytych produktów. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym, chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 24 godzin.
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI przecier z jabłek, tłoczony sok jabłkowy 22,5 %, przecier z bananów, toczony sok z pomarańczy, tłoczony sok z czarnej porzeczki 7 %, tłoczony sok z buraka 5 %, tłoczony sok z czarnego bzu, przecier z rokitnika 2 %. UWAGA Przed spożyciem wstrząsnąć. Rozwarstwienie produktu jest zjawiskiem naturalnym wynikającym z użytych produktów. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok grejpfrutowy 50 %, sok pomarańczowy 50 %. UWAGA Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym i nie wpływa na jakość soku. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 48 godzin.
OPIS Produkt pasteryzowany. Niepowtarzalny smak naszego soku wynika z zastosowanego procesu technologicznego, opartego na tradycyjnym tłoczeniu pomidorów, a nie przecieraniu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI sok pomidorowy 99,9 %, przyprawy 0,1 % (sól, pieprz). br/ UWAGA Osad na dnie butelki jest zjawiskiem naturalnym. Przed spożyciem wstrząsnąć. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać