OPIS Sporządzono z 80 g owoców na 100 g produktu. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Pasteryzowany. SKŁADNIKI żurawina* (Oxycoccus quadripetalus) 80 %, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKIPRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu w temperaturze +4 st. C.
SKŁADNIKI ekologiczne podgrzybki krojone suszone
OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI ogórki* (55 %) woda, sól, czosnek*, koper*, chrzan* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SKŁADNIKI kaptusta* (60 %), woda, sól, regulator kwasowości: kwas askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4 stopni Celsjusza.
OPIS Idealny składnik bigosu, kapuśniaku, pierogów oraz surówek. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI kapusta* (53 %) woda marchew* (7 %) sól regulator kwasowości - kwas askorbiniowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze 4°C.
SKŁADNIKI ekologiczny podgrzybek krojony suszony
OPIS SKŁADNIKI borowik suszony* (* certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI borowik suszony* (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejsu.
OPIS Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Zawiera naturalnie wystepujące cukry. SKŁADNIKI truskawki* (60 %), zagęszczony sok jabłkowy* (33 %), woda, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. +4 st. C.
OPIS Produkt pasteryzowany. Sporządzono z 60 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. Zawiera naturalnie wystepujące cukry. SKŁADNIKI jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus) (60 %), zagęszczony sok jabłkowy* (33 %), woda, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.
OPIS Ekologiczne maślaki marynowane. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI maślaki* (Suillus luteus) (60 %), woda, ocet*, cukier*, cebula*, sól, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), regulator kwasowości: kwas cytrynowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze +4 st. C
OPIS SKŁADNIKI podgrzybki* (Xerocomus badius) 60%, woda, ocet* , cukier trzcinowy*, cebula*, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) SKŁADNIKI podgrzybki* (Xerocomus badius) 60%, woda, ocet* , cukier trzcinowy*, cebula*, marchew*, przyprawy* (w tym GORCZYCA), sól (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce.
SKŁADNIKI borowik szlachetny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna: 1089 kJ / 260 kcal Tłuszcz: 3,6 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 53 g w tym cukry: 35 g Białko: 20 g Sól: 0 g
OPIS Produkt bez dodatku cukru. Pasteryzowany. Sporządzono z 100 g owoców na 100 g wyrobu gotowego. Produkt orzymany przez wysmażanie owoców. Zawiera wysoką zawartość błonnika naturalnego. SKŁADNIKI Brzoskwinia*, sok jabłkowy*, nasiona siemienia lnianego* (1%), substancja zagęszczająca - pektyny, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. +4 st. C.
OPIS Ekologiczna Jagoda Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców jagody czarnej na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. SKŁADNIKI jagoda czarna* (Vaccinium myrtillus), cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca - pektyny, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. +4 st. C.
OPIS Ekologiczna Truskawka Pychotka 80 % owoców, pasteryzowana. Owocowy produkt do smarowania sporządzony z 80 g owoców truskawki na 100 g wyrobu gotowego. Produkt otrzymany przez wysmażanie owoców. SKŁADNIKI truskawka*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca - pektyny, sok z cytryny* (*certyfikowany składnik ekologiczny)