SAD DANKÓW (przetwory owocowe)

Malina 80% BIO 260g

Malina 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna malina, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI maliny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4°C.

idź do sklepu
ŚWIDOŚLIWA 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW

ŚWIDOŚLIWA 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW

SKŁADNIKIświdośliwa* (80 %), koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPISEkologiczna świdośliwa, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry.100 g produktu sporządzono z 80 g owoców świdośliwy. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 581 kJ/138 kcal Tłuszcz: 0,38 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,12 g Węglowodany: 28 g w tym cukry: 19 g Białko: 1,43 g Sól: 0,07 g

idź do sklepu
JAGODA 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW

JAGODA 80 % BIO 260 g - SAD DANKÓW

SKŁADNIKIjagody*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny)OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jagód z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pHWARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g Wartość energetyczna - 584 kJ/138 kcal Tłuszcz - 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,2 g Węglowodany - 32 g w tym cukry - 24 g Białko - 0 g Sól - 0,06 gZALECANE WARUNK

idź do sklepu
Czarny Bez 80% BIO 260g

Czarny Bez 80% BIO 260g

OPIS 100 g wyprodukowano z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czarnego bzu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. SKŁADNIKI czarny bez*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4 °C

idź do sklepu
Agrest 80% BIO 260g

Agrest 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców agrestu z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. SKŁADNIKI agrest*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca- pektyna, regulator kwasowości- kwas L-askorbionowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Truskawka Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

Truskawka Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawki z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko-kwaśny charakterystyczny dla owoców truskawki, barwa zbliżona do barwy owoców. SKŁADNIKI truskawki*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczajaca - pektyna, reegulator kwosowości - kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp.

idź do sklepu
Morela 80% BIO 260g

Morela 80% BIO 260g

OPIS Produkt otrzymany przez gotowanie owoców moreli z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. Utrwalony przez pasteryzację w hermetycznie zamkniętych opakowaniach szklanych. 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców moreli. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA gotować morele z dodatkiem koncentratu jabłkowego utrwalić poprzez pasteryzację sporzadzić produkt z 80 g owoców moreli bez dodatku cukrów zawiera naturalne cukry

idź do sklepu
Aronia 80% BIO 260g

Aronia 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców aronii z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH SKŁADNIKI aronia*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Jeżyna 80% BIO 260g

Jeżyna 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców jeżyny z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI jeżyny*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Truskawka 80% BIO 260g

Truskawka 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Ekologiczna truskawka, gotowana, pasteryzowana, bez dodanej wody. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI truskawki*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas askorbinowy. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temperaturze + 4°C.

idź do sklepu
Czerwona Porzeczka 80% BIO 260g

Czerwona Porzeczka 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców czerwonej porzeczki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. SKŁADNIKI czerwone porzeczki*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Malina Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

Malina Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców malin z dodatkiem cukru trzcinowego. Smak słodko - kwasny chcarakterystyczny dla owoców malin, barwa zbliżona do barwy owoców. SKŁADNIKI maliny*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st.

idź do sklepu
Śliwka 80% BIO 260g

Śliwka 80% BIO 260g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców śliwki z dodatkiem koncentratu jabłkowego w celu otrzymania odpowiedniego poziomu pH. SKŁADNIKI śliwki*, koncentrat jabłkowy*, substancja zagęszczająca - pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Miodowa Truskawka BIO 260g

Miodowa Truskawka BIO 260g

OPIS 100 g prodktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g miodu. Produkt pasteryzowany otrzymany przez odszypułkowanie owoców truskawek z dodatkiem miodu wielokwiatowego. SKŁADNIKI truskawki*, miód* (20%), substancja zagęszczająca - pektyna, regulator kwasowości - kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu
Wiśnia Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

Wiśnia Z Cukrem Trzcinowym BIO 270g

OPIS 100 g produktu sporządzono z 80 g owoców. Produkt pasteryzowany otrzymany przez wydrylowanie owoców wiśni z dodatkiem cukru. Smak słodko-kwasny charakterystyczny dla owoców wiśni, barwa zbliżona do barwy owoców. SKŁADNIKI wiśnie*, cukier*, substancja zagęszczająca - pektyna (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

idź do sklepu