Cyrkulator zanurzeniowy do gotowania sous-vide SmartVide Przeznaczony do gotowania metodą sous-vide do przygotowania dań w ściśle kontrolowanej temperaturze z zachowaniem najwyższej jakości produktu, co pozwala na podkreślenie aromatu i tekstury potraw. Cechy produktu: - timer/gradacja od 1 min do 99 h/1 min − Dzięki solidnej konstrukcji oraz obudowy wykonanej ze stali nierdzewnej o dużej grubości doskonale sprawdza się w profesjonalnej gastronomii − Panel sterowania oraz uchwyt wykonane z poliamidu wz
Profesjonalne urządzenie do gastronomii, przeznaczone do obierania ziemniaków, buraków, marchwi i innych warzyw bulwiastych. Cechy produktu: − Dolna część komory w formie aluminiowego, obrotowego talerza ze specjalnym profilem, pokrytego materiałem ściernym z węglika silikonu (certyfikacja NSF) − Boczny element wewnętrznej ścianki wyłożony materiałem ściernym − Obudowa zewnętrzna w całości wykonana ze stali nierdzewnej − Niskie zużycie energii dzięki optymalizacji silnika − Transparentna uchylna pok