Oryginalna japońska pasta wasabi. Jest jednym z głównych składników potrzebnych do przygotowania sushi. Posiada piękny jasnozielony kolor. Jest to także znakomita przyprawa do wielu dań. Nadaje charakteru potrawom na bazie ryżu,rybom oraz owocom morza. Zmieszane z odrobiną majonezu tworzy sos idealny do serów i wędlin.Zastosowanie: Zmieszany z japońskim sosem sojowym, tworzy dip do sushi i sashimi.
Filtr LPG fazy lotnej - OPEL OPEL ASTRA J (P10) ASTRA J GTC ASTRA J sedan ASTRA J Sports Tourer (P10) CORSA D (S07) CORSA D Van (S07) INSIGNIA A (G09) INSIGNIA A sedan (G09) INSIGNIA A Sports Tourer (G09) MERIVA B nadwozie wielkopojemne (MPV) (S10) ZAFIRA TOURER C (P12) Numer katalogowy 0881317 Numer GM 9255074
Kr ciec wodny z uszczelką oraz czujnikiem temperatury płynu chłodniczego Obudowa przykręcana bezpośrednio do głowicy silnika Zastosowanie: Opel Adam 2013 1.4 Turbo B14NEHOpel Astra J 2010 1.4 Turbo A14NEL / B14NEL / A14NET / B14NETOpel Cascada 2013 1.4 Turbo A14NEL / B14NEL / A14NET / B14NETOpel Corsa D 2007 20141.4 Turbo A14NELOpel Corsa E 2015 1.4 Turbo B14NEH / B14NEJOpel Insignia A 2009 20171.4 Turbo A14NET / B14NETOpel Meriva B 2010 1.4 Turbo A14NEL / B14NEL / A14NET / B14N
Przewód / wąż wlotu filtra powietrza Zastosowanie: OPEL ASTRA-F 1.4 (silnik benzynowy) OPEL ASTRA-F 1.6 (silnik benzynowy) Numery OE: OPEL 08 36 770 GM 90351553
Klosz oświetlenia tablicy rejestracyjnej Zastosowanie: OPEL ASTRA-G Hatchback OPEL ASTRA-G Limuzyna/Sedan Wsp łpracuje z numerem OE: OPEL 12 24 053 GM 9192061 Numer OE: OPEL 12 24 052 GM 9192060
Ramie wycieraczki (tył) Zastosowanie: OPEL ASTRA-G KOMBI, VAN Numer OE: OPEL 12 73 388 GM 90559593
Oryginalna japońska pasta wasabi. Jest jednym z głównych składników potrzebnych do przygotowania sushi. Posiada piękny jasnozielony kolor. Jest to także znakomita przyprawa do wielu dań. Nadaje charakteru potrawom na bazie ryżu,rybom oraz owocom morza. Zmieszane z odrobiną majonezu tworzy sos idealny do serów i wędlin.Zastosowanie: Zmieszany z japońskim sosem sojowym, tworzy dip do sushi i sashimi.