Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.
Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.