Skarby Gai

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 450g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 450g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 100g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 100g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 270g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 270g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 900g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 900g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 270g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 270g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 100g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 100g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu
Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 450g SKARBY GAI

Kwas L-askorbinowy, naturalna witamina C z kapusty kiszonej 450g SKARBY GAI

Witamina C Kwas L-askorbinowy to produkt pozyskany z kapusty i naturalnych składników roślinnych. Wyprodukowany metodą dwustopniowej BI-Fermentacji.

idź do sklepu