SKWIERAWSKI STEFAN

ŻURAWINA BŁOTNA Z CUKREM 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN

ŻURAWINA BŁOTNA Z CUKREM 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN

SKŁADNIKIżurawina błotna 70 %, cukier 30 %.OPISProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 707 kJ/167 kcal Tłuszcz: 0,4 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 42 g w tym cukry: 38 g Białko: 0,4 g Sól:

idź do sklepu
MUS Z BORÓWKI BRUSZNICY 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN

MUS Z BORÓWKI BRUSZNICY 200 g - SKWIERAWSKI STEFAN

SKŁADNIKIborówka brusznica 70 %, cukier, pektyny - substancja żelująca. OPISSporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 689 kJ/163 kcal Tłuszcz: 0,7 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 40 g w tym cukry: 35 g Białko: 0,5 g Sól:

idź do sklepu
KONCENTRAT GRZYBOWY 180 g - SKWIERAWSKI STEFAN

KONCENTRAT GRZYBOWY 180 g - SKWIERAWSKI STEFAN

SKŁADNIKIborowik szlachetny 60 %, podgrzybek brunatny 20 %, maślak zwyczajny 20 %.OPISIdealny do przyrządzania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. W ostatniej fazie gotowania zupy dodać koncentrat i doskonała zupa grzybowa jest gotowa. Sposób produkcji i wyrób jest prawnie chroniony.Słoik 180 g wystarcza do sporządzenia 8 porcji zupy grzybowej.Produkt sterylizowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 246 kJ/58 kcal Tłuszcz: 0,9 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4

idź do sklepu
ŻURAWINA CAŁE OWOCE W SOKU ŻURAWINOWYM SŁODZONE FRUKTOZĄ 360 g - SKWIERAWSKI STEFAN

ŻURAWINA CAŁE OWOCE W SOKU ŻURAWINOWYM SŁODZONE FRUKTOZĄ 360 g - SKWIERAWSKI STEFAN

SKŁADNIKIsok z żurawiny 50 %, owoce żurawiny 40 %, fruktoza 10 %.OPISProdukt pasteryzowany.WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 330 kJ/79 kcal Tłuszcz: 0,2 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,1 g Węglowodany: 20 g w tym cukry: 18 g Białko: 0,4 g Sól:

idź do sklepu
Koncentrat Grzybowy 180g

Koncentrat Grzybowy 180g

OPIS Idealny do przyrządzania zup i sosów oraz jako dodatek do bigosu lub nadzienia pierogów. W ostatniej fazie gotowania zupy dodać koncentrat i doskonała zupa grzybowa jest gotowa. Sposób produkcji i wyrób jest prawnie chroniony. Słoik 180 g wystarcza do sporządzenia 8 porcji zupy grzybowej. Produkt sterylizowany. SKŁADNIKI borowik szlachetny 60 % podgrzybek brunatny 20 % maślak zwyczajny 20 % ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.

idź do sklepu
Żurawina Całe Owoce w Soku Żurawinowym 360g

Żurawina Całe Owoce w Soku Żurawinowym 360g

OPIS Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI sok z żurawiny 50 %, owoce żurawiny 40 %, fruktoza 10 %. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Zamknięty słoik chronić przed światłem. Po otwarciu przechowywać w lodówce do 7 dni.

idź do sklepu
Mus Borówki Brusznicy 200g

Mus Borówki Brusznicy 200g

OPIS Sporządzono z 70 g owoców na 100 g produktu. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI borówka brusznica 70 %, cukier, pektyny - substancja żelująca. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodówce do 14 dni.

idź do sklepu