Kawa o aksamitnych i słodkich nutach. Zdecydowanie najbardziej delikatne espresso spośród kaw Starbucks. Starannie wyselekcjonowane ziarna z Ameryki Łacińskiej o jaśniejszym profilu palenia tworzą kawę o słodkim i ekscytującym smaku pozbawionym goryczki. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Łacińska Stopień palenia ziaren: Jasny Aromat: Słodki, wyważony smak
Kawa ziarnista o pełnym smaku z delikatnymi nutami czekolady i prażonych orzechów. Średni profil palenia sprawia, że kawa smakuje doskonale o każdej porze dnia. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Łacińska Stopień palenia ziaren: Średni Aromat: Karmel
Ciemno palona arabika o bogatym smaku z nutami karmelu. Właściwy proces wypalania ziaren wydobywa z nich najlepsze cechy. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Łacińska Stopień palenia ziaren: Ciemny Aromat: Karmel
Kawa o charakterystycznym, intensywnym smaku z karmelową słodyczą. To mieszanka ciemno wypalanych ziaren. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Smak: Karmel
Fenomenalne, łagodne espresso o słodkich i ekscytujących nutach, które rozbudzą Twoje zmysły. W smaku wyważona i delikatna kawa, która doskonale komponuje się z mlekiem. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Łacińska Stopień palenia ziaren: Jasny Smak: Słodki, zrównoważony
Średnio palona kawa o zrównoważonym aromacie, body oraz smaku z wyczuwalnymi nutami orzechów i kakao. Dzięki ostrożnemu procesowi wypalania ziaren udało się wydobyć w smaku kawy odrobinę przyjemnej słodyczy. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Łacińska Stopień palenia ziaren: Średni Smak: Orzechy, kakao
Wyważona i bogata w smaku kawa z nutami karmelu i ciemnej czekolady. To fascynująca mieszanka ziaren palonych w stylu Italian Roast, które daje kawie głębię, moc oraz słodycz. Skład: Arabika Pochodzenie ziaren: Ameryka Południowa Stopień palenia ziaren: Ciemny Smak: Karmel, ciemna czekolada