Sos Chilli Sriracha z majonezem od TaoTaoLekko ostry sos o aksamitnej konsystencji.Ostry sos o aksamitnej konsystencji. Sriracha z majonezem, znane również jako sriracha mayo, to popularny sos pochodzący z Tajlandii, który łączy w sobie ostrą srirachę z kremowym i łagodzącym nieco ostrość majonezem, tworząc lekko pikantny, ale jednocześnie kremowy sos o bogatym smaku.Sriracha mayo jest idealnym dodatkiem do wielu dań. Nadaje im lekko pikantny smak przy przyjemnej konsystencji. Sos można wykorzystać jako d
Sos Ketjap TaoTao to słodki sos sojowy znany z Indonezji jako Kecap Manis.Odkryj tajemnicę wyjątkowego smaku Indonezji z naszym autentycznym Ketjapem. Nasz słodki sos sojowy to esencja orientalnych aromatów, które ożywią każde danie i przeniosą Cię w podróż kulinarne po egzotycznych zakątkach Azji.Ten gęsty, pyszny sos to podstawa wielu dań, w tym narodowych dań Indonezji takich jak Nasi Goreng (ryż smażony z warzywa, owocami morza i/lub mięsem).Ketjap – Słodki Skarb Indonezji, pełen intensywnego, acz del
Sos Satay TaoTao charakteryzuje się bogatym, łagodnym smakiem orzechów ziemnych i kremową konsystencją. Jest szeroko stosowany w kuchni indonezyjskiej i spotykany także w kuchni holenderskiej. Sos Satay jest znany także pod nazwami takimi jak sos orzechowy, sos saté, bumbu kacang, sambal kacang i pecel.Nasz Sos Satay to połączenie aromatycznych przypraw i bogatych smaków, które przeniosą Twoje kubki smakowe w podróż do krajów Dalekiego Wschodu. Sosu Satay możesz użyć zarówno do warzyw jak i mięs! Będzie s
Zielona pasta curry TaoTao to Tajska pasta o oryginalnym, pikantnym i niezapomnianym smaku i bogatym aromacie. Jest łagodniejszą odmianą czerwonej past curry. Zielona pasta curry ceniona jest za swoja unikalność, zarówno przez wielbicieli kuchni orientalnej, jak i tradycyjnej. Atutem czerwonej past curry TaoTao są szerokie możliwości zastosowania. Doskonale łączy się z mięsem ,rybą, warzywami i mleczkiem kokosowym, może być wykorzystana jako marynata lub składnik sosów. Zielona pasty to utarte i zmieszane
Sos Sojowy TaoTao to niezbędny składnik dań kuchni dalekiego wschodu. Sos sojowy cieszy się popularnością od wielu lat dzięki szerokim możliwościom zastosowania również w kuchni środkowo europejskiej. Swój wyjątkowy i subtelny smak, sos sojowy zawdzięcza połączeniu dużej ilości ziaren soi i mniejszej ilości pszenicy. Sos sojowy TaoTao szczególnie polecany jest do wszelkich dań kuchni japońskiej, wietnamskiej czy kuchni koreańskiej, jak również nieodłączny składnik- sos do sushi. Coraz częściej stosowany j