OPIS Zielona herbata uprawiana w Korei Południowej na wyspie Jeju, rozpoznawalna po roślinnym i słodkim smaku. Ekscytująca moc cytrusów, aromatycznych i orzeźwiających, nadaje tej herbacie dobrze wyważony smak, idealny na poranne przebudzenie. Opakowanie zawiera 10 woreczków muślinowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Torebkę herbaty zalać 250 ml wody. Napar należy parzyć przez 3 minuty w temperaturze 85°C. SKŁADNIKI zielona herbata Daejak* (Korea Południowa) 75 %, ekstrakt z yuzu* 8 %, kawałki cytryny*, ek
OPIS Herbata Earl Grey to delikatny i orzeźwiający napar z owocowymi i pikantnymi aromatami bergamotki, połączonymi z subtelnymi płatkami kwiatów. Mieszanka nasycona elegancją, którą można delektować się od rana do popołudniowej herbaty.. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 4 minuty w temperaturze 90°C SKŁADNIKI 87,5 % czarna herbata* , naturalny aromat bergamotki*, płatki kwiatów*, naturalny aromat kwiatów pomarańczy* (*certyfikowany składnik
OPIS Czarna herbata English Breakfast, podstawowa herbata śniadaniowa o zachęcającym, mocnym smaku, mocna i subtelna. Mieszanka 3 kultowych czarnych herbat: organicznej Keemun (Qimen) z Chin, organicznej czarnej herbaty ze Sri Lanki i organicznej Assam z Indii. Zbilansowana, aromatyczna i słodowa organiczna herbata idealna na śniadanie. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 3-5 minut w temperaturze 90°C SKŁADNIKI ekologiczna mieszanka czarnych
OPIS Zamknij oczy i daj się ponieść tej wyśmienitej czarnej herbacie o delikatnym i wyrafinowanym aromacie. Yunnan, lekko dymna i drzewna, jest kolebką najlepszych czarnych herbat. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 3 minuty w temperaturze 90°C SKŁADNIKI czarna herbata Dian Hong (Chiny)* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Uprawiana na bujnych wzgórzach Japonii - połączona jest z ziarnami prażonego tradycyjną recepturą ryżu. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 3 minuty w temperaturze 75°C SKŁADNIKI jesienna zielona herbata Sencha* (Bancha) (Japonia) 50 %, prażony ryż* (Japonia) 50 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Zielona herbata z Chin o nazwie Gunpowder, której liście są zgrabnie zwinięte w maleńkie ciemnozielone perełki, które przyjemnie trzaskają w czajniczku. Nomadowie pustyni serwują przechodzącym gościom zieloną herbatę z miętą, zgodnie z dobrze zachowanym rytuałem: trzy napary podaje się kolejno w małych kieliszkach, zaczynając od najsłodszego, a kończąc na najbardziej gorzkim. Te trzy herbaty symbolizują życie, miłość i śmierć. Ta zielona herbata z dużą ilością liści mięty ma energetyzujący, roślin
OPIS Ciesz się pyszną czarną herbatą Chai Masala o pikantnym i pełnym smaku. Tradycyjny indyjski napój z drogocennymi przyprawami, takimi jak kardamon, cynamon i imbir... Zaskakująco soczysta mieszanka! Opakowanie zawiera 10 woreczków muślinowych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Torebkę herbaty zalać 250 ml wody. Napar należy parzyć przez 5 minut w temperaturze 95°C. SKŁADNIKI przyprawy* 41% (cynamon*, kardamon*, imbir*, czarny pieprz*, goździki*, różowy pieprz*), czarna herbata* 39 %, pomarańcza*, ekstrak
OPIS Napakowana witaminami cytrynowa czarna herbata, która podkreśla gwiezdne owoce Riwiery Francuskiej! Czarna herbata połączona z pikantną finezją i soczystymi owocami cytryn! Radosna i słoneczna herbata. Kawałki cytryny w tym przepisie pochodzą z ekologicznych cytryn Menton. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 4 minuty w temperaturze 90°C SKŁADNIKI czarna herbata* (Chiny) 80,5 %, cytryna Menton* 10 %, naturalny aromat cytrynowy*, ekstrakt
OPIS Zielona herbata pełna iskier o rozkosznie owocowym smaku, gdzie brzoskwinia i mirabelka mieszają się w słodkim i słonecznym połączeniu! SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 2 łyżeczki herbaty. Napar należy parzyć przez 3 minuty w temperaturze 80°C SKŁADNIKI zielona herbata Sencha* (Chiny) 81 %, naturalne aromaty*: brzoskwini*, mirabelki*, wanilii* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Naturalnie waniliowy aromat zielonego rooibos połączony z egzotycznym smakiem mango i marakui. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 250 ml wody należy użyć 1 łyżeczkę herbatki. Napar należy parzyć przez 5 minut w temperaturze 90°C SKŁADNIKI zielony rooibos* (Południowa Afryka) 80 %, naturalny aromat mango*, naturalny aromat marakui* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.