Druciany koszyk do misy -Można nałożyć uchwyty koszyka na pionowe uchwyty miski kiedy chcesz odsączyć produkty z tłuszczu (zwróć uwagę czy koszyk na pewno nie dotyka dna) -Gęsto pleciony Średnica: 28 cm Wysokość: 9 cm
Druciany koszyk do misy -Można nałożyć uchwyty koszyka na pionowe uchwyty miski kiedy chcesz odsączyć produkty z tłuszczu (zwróć uwagę czy koszyk na pewno nie dotyka dna) -Gęsto pleciony Średnica: 32 cm Wysokość: 11 cmm
Drut do dzielenia bloków serowych Długość: 65 cm
Dyspenser do sosów polietylenowy Pojemność: 0,75 litra
Dyspenser do sosów polietylenowy Pojemność: 0,75 litra
Dyspenser do sosów polietylenowy Pojemność: 0,75 litra
Dzbanek do mleka -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana -Z uchwytem -Podziałka wewnątrz Wysokość: 11 cm Średnica: 10 cm Pojemność: 0,5 litra
Dzbanek do mleka -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana -Z uchwytem -Podziałka wewnątrz Wysokość: 14 cm Średnica: 14 cm Pojemność: 1 litr
Dzbanek do mleka -Stal nierdzewna 18/10, wysokopolerowana -Z uchwytem -Podziałka wewnątrz Wysokość: 19 cm Średnica: 16 cm Pojemność: 2 litry
Dzbanek miarka -Stal nierdzewna -Podziałka w środku i na zewnątrz Pojemność: 1 litr
Dzbanek z poliwęglanu -Wykonany z trwałego poliwęglanu -Posiada wyraźne, czerwone i niebieskie podziałki w litrach lub mililitrach Pojemność: 2 litry
Elektryczna ostrzałka do noży -3-stopniowa: 1 diamentowe dyski do noży japońskich, 2 diamentowe dyski do noży europejskich, 3 dyski wygładzające -Do ostrzy gładkich i falistych, także do noży azjatyckich -Możliwość uzyskania 15-stopniowego, także jednostronnego (charakterystycznego dla noży japońskich) lub 20-stopniowego (tradycyjnego) kąta ostrza -Precyzyjne prowadnice ustalają prawidłowy kąt ostrzenia -Zalecana do wysokiej jakości noży
Elektryczna ostrzałka do noży -Przeznaczona do profesjonalnych kuchni -Dwustopniowa- dwukątny brzeg ostrza, utrzymujący dłużej swoją ostrość: 1 diamentowy szlif- w ciągu sekund uzyskujemy maksymalną ostrość, 2 opatentowane polerujące dyski wyprodukowane z ultradrobnego ścierniwa- perfekcyjnie wygładza tworzy drugi super ostry kąt- ten stopień służy również do podostrzania -Wyjmowany moduł ostrzący- do mycia ręcznego lub w zmywarkach -Ostrzy noże o gładkim i falistym ostrzu (stopień 2)
Elektryczna ostrzałka do nozy -Przeznaczona do profesjonalnych kuchni -Ostrzy noże o gładkim i falistym ostrzu (2 stopień) -2-stopniowa- precyzyjnie tworzy prawidłowy kąt ostrza utrzymujący dłużej swoją ostrość -1 diamentowy szlif-przywracanie prawidłowych kątów -2 polerowanie dla nadania większej ostrości -Szybka i prosta, a zarazem precyzyjna w użyciu -Utrzymująca się długo ostrość noża
Elektryczna ostrzałka do noży -Przeznaczona do profesjonalnych kuchni, do ostrzenia, podostrzania i polerowania wszystkich rodzajów noży -Ostrzy noże o gładkim i falistym ostrzu (stopień 2) -Przywraca ostrość wszystkim rodzajom noży: kucharskich, domowych, azjatyckich, sportowych i scyzoryków -3-stopniowa: 1 diamentowy szlif, 2 super utwardzony miniaturowy, stalowy pręt- możliwość przekręcania i ostrzenie w nowym miejscu pręta (28 przekręceń- każdy punkt wystarcza na klika tysięcy użyć), 3 dopasowują