Pasta paprykowa Piros Arany (tłum.: Czerwone Złoto) przygotowywana jest papryki o wysokiej jakości, która zapewnia smak i kolor surowej papryki. Od 1963 jest bardzo popularną, znaną i niezastąpioną przyprawą w kuchniach całej Europy. Jest to prawdziwy przecier z węgierskiej papryki. Nadaje smaku, sałatkom, zapiekankom, pizzy, zupom. Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °C Skład: Mielona papryka ostra, sól (10%), modyfikowana skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca (ksantan), kwasek cytrynow
Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych potraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Mielona surowa papryka łagodna, sól (11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek cytrynowy, środek konserwujący.Przydatność do spożycia: na opakowaniuOpakowanie: 200 g (słoik) Wartość odżywcza W 100g produktu Kaloryczność 130 kJ (31 kcal) Białko 1,8 g Węglowodany 4,2 g Tłuszcze 0,8 g Nie zaw
Flagowy produkt węgierskiego producenta Univer z Kecskemét. Przecier z piekielnie ostrej świeżej papryki. Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych przypraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku ostrej papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Mielona surowa papryka ostra, sól (11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek cytrynowy, środek konserwujący.Przydatność do spożycia: na opakowaniuOpakowanie: 9 x 200 g (słoik)
Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych przypraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Mielona surowa papryka łagodna, sól (11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek cytrynowy, środek konserwujący.Przydatność do spożycia: na opakowaniuOpakowanie: 200 g (słoik) Wartość odżywcza W 100g produktu Kaloryczność 130 kJ (31 kcal) Białko 1,8 g Węglowodany 4,2 g Tłuszcze 0,8 g Nie z
Flagowy produkt węgierskiego producenta Univer z Kecskemét. Przecier z ekstra ostrej świeżej papryki. Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych przypraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku ostrej papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Ekstra ostra świeżo mielona papryka przyprawowa (87%), sól spożywcza (średnio 11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek spożywczy (kwasek cytrynowy), konserwant (sorbinian potasu)
Opakowanie zbiorcze: 9 sztuk * 3 Cena za sztukę: 7,93 zł Flagowy produkt węgierskiego producenta Univer z Kecskemét. Przecier z piekielnie ostrej świeżej papryki. Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych przypraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku ostrej papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Mielona surowa papryka ostra, sól (11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek cytrynowy, środek konserwujący.Przydatnoś
Pasta paprykowa Piros Arany (tłum.: Czerwone Złoto) przygotowywana jest papryki o wysokiej jakości, która zapewnia smak i kolor surowej papryki. Od 1963 jest bardzo popularną, znaną i niezastąpioną przyprawą w kuchniach całej Europy. Jest to prawdziwy przecier z węgierskiej papryki. Nadaje smaku, sałatkom, zapiekankom, pizzy, zupom. Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °C Skład: Mielona papryka łagodna, sól (10%), modyfikowana skrobia kukurydziana, substancja zagęszczająca (ksantan), kwasek cytryn
Idealnie nadaje się do przyrządzenia zupy gulaszowej, porkolta, zupy rybnej oraz innych przypraw, które nie mogą się obejść bez wyjątkowego smaku papryki.Temperatura przechowywania: pomiędzy 0-(+20) °CSkład: Mielona surowa papryka łagodna, sól (11,5%), substancja zagęszczająca (guma ksantan), kwasek cytrynowy, środek konserwujący.Przydatność do spożycia: na opakowaniuOpakowanie: 200 g (słoik) Wartość odżywcza W 100g produktu Kaloryczność 130 kJ (31 kcal) Białko 1,8 g Węglowodany 4,2 g Tłuszcze 0,8 g Nie z
Pasta na bazie węgierskiej papryki w wersji pikantnej. Podkreśla smak potraw i nadaje im wyrazistości. To sukces każdego prawdziwego gulaszu, oraz świetny dodatek do leczo, sosów i innych dań, nie tylko kuchni węgierskiej. Skład: świeża papryka 58% (papryka słodka , papryka słodka pritamin, papryka ostra), koncentrat pomidorowy, sól, świeża cebula, olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), cukier, aromat selerai przypraw, kwas (kwas cytrynowy), substancje konser
Pasta na bazie węgierskiej papryki w wersji łagodnej. Podkreśla smak potraw i nadaje im wyrazistości. To sukces każdego prawdziwego gulaszu, oraz świetny dodatek do leczo, sosów i innych dań, nie tylko kuchni węgierskiej. Skład: świeża papryka 58% (papryka słodka , papryka słodka pritamin), koncentrat pomidorowy, sól, świeża cebula, olej słonecznikowy, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca (guma ksantanowa), cukier, aromat selerai przypraw, kwas (kwas cytrynowy), substancje konserwujące (sorbinia
„Piros Arany” oznacza „ czerwone złoto”. To klasyczna, intensywnie czerwona, ostra, węgierska pasta, wyprodukowana z wysokiej jakości papryki. Zawiera unikalną kompozycję warzyw, ziół i przypraw. Wszystkie składniki pochodzą od rodzimych, węgierskich dostawców. Można ją spożywać w formie gotowanej, jak i surowej, jako dodatek do sosów, gulaszy, zup, kanapek, twarogu i innych dań, nie tylko kuchni węgierskiej. Skład: świeża słodka i ostra papryka przyprawowa i papryka pritamin (87%), sól, skrobia modyfikow
„Piros Arany” oznacza „ czerwone złoto”. To klasyczna, intensywnie czerwona, łagodna, węgierska pasta, wyprodukowana z wysokiej jakości papryki. Zawiera unikalną kompozycję warzyw, ziół i przypraw. Wszystkie składniki pochodzą od rodzimych, węgierskich dostawców. Można ją spożywać w formie gotowanej, jak i surowej, jako dodatek do sosów, gulaszy, zup, kanapek, twarogu i innych dań, nie tylko kuchni węgierskiej. Skład: świeża słodka papryka przyprawowa i papryka pritamin (87%), sól, skrobia modyfikowana, s
Koncentrat pomidorowy Univer 360g. 100% z pomidorów rosnących na polach słonecznych Węgier (18-20% ref.) Skład: pomidory. Nie zawiera składników alergizujących. Słoik 360g. Kraj pochodzenia: Węgry.
Kechup Univer 590g. Skład: pomidory (z koncentratu), cukier, ocet spożywczy, skrobia spożywcza, sól, ekstrakt przypraw. W 100g ketchupu znajduje się 185g pomidorów. Nie zawiera składników alergizujących. Produkt Węgierski.
KETCHUP PIKANTNY EROS PISTA 470G Skład: ketchup 97% [pomidor (z zagęszczonego przecieru), cukier, ocet spożywczy, skrobia modyfikowana, sól, wyciąg z przypraw], przecier paprykowy Erős Pista 3% (surowa mielona ostra papryka, sól, kwasek spożywczy: kwasek cytrynowy, substancja zagęszczająca: guma ksantan). Termin przydatności: na opakowaniu. Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych! Produkt pasteryzowany. Bez konserwantów. Kraj pochodzenia: Węgry