OPIS Makaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Makaron gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. SKŁADNIKI mąka z PSZENICY durum* 100 % *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznychINFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać soję ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA W such
OPIS Koncentrat pomidorowy nadaję się idealnie do wszelkiego rodzaju potraw obiadowych, jako baza na sos lub zupę pomidorową oraz do wszystkich potraw, w których smak pomidorowy jest pożądany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI ekologiczne pomidory 100 % ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 3 dni.
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SKŁADNIKI mąka PSZENNA, olej słonecznikowy (11%), słód (jęczmień, kukurydza), sól, drożdze INFORMACJA ALERGENNA GLUTEN,MLEKO,SEZAM ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od słońca.
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SKŁADNIKI mąka PSZENNA olej słonecznikowy słód(jęczmień, kukurydza) sól drożdze pomidory (1,2 %) bazylia (0,3%)
OPIS Paluszki grissini to paluszki chlebowe wypiekane z dodatkami smakowymi. Są chrupkie i nie za twarde, dzięki czemu łatwo się je gryzie. Idealne na przekąskę samodzielną jak i z dodatkami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI mąka PSZENNA, olej słonecznikowy, słód (jęczmień, kukurydza), rozmaryn (2,5%), sól, drożdze INFORMACJA ALERGENNA GLUTEN,MLEKO,SEZAM ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu z dala od słońca.
OPIS Pesto z suszonych pomidorów doskonale wzbogaca smak wielu potraw włoskich, jest idealne do makaronu, sałatek czy risotto. SKŁADNIKI suszone pomidory* 42 % olej słonecznikowy* 23,2 % oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 23,2 % bazylia* ocet winny* sól płatki ziemniaczane* regulator kwasowości: kwas mlekowy *Produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu prz
OPIS Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. Są one bogatym źródłem błonnika, witamin, minerałów i przeciwutleniaczy. SKŁADNIKI zielone oliwki*, woda, sól, regulator kwasowości: kwas mlekowy *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.
OPIS Makaron obok pizzy to jedno z najbardziej popularnych dań włoskich. Dobrej jakości pasta w połączeniu nawet z najprostszymi składnikami tworzy niesamowitą kompozycję, której smak przenosi nas do słonecznej Italii. SKŁADNIKI 100% mąka pełnoziarnista z PSZENICY durum* *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych INFORMACJA ALERGENNA GLUTEN , SOJA ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA W suchym i chłodnym miejscu, chronić przed ciepłem, nie wystawiać na działanie promieni sł
OPIS Klasyczna włoska passata wytworzona z najwyższej jakości dojrzałych pomidorów z dodatkiem bazylii. Gotowy sos pozbawiony skórek i nasion jest gęsty, a dzięki temu bardziej wydajny. Dodatek bazylii sprawi, że przygotowana potrawa będzie jeszcze bardziej smaczna i aromatyczna. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Krok 1 Krok 2 Krok 3 SKŁADNIKI pomidory* (99,6 %) bazylia* (0,4 %) *certyfikowany składnik ekologiczny ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działa
OPIS Produkt pasteryzowany, bez dodatku cukrów, zawiera naturalnie występujące cukry, do zup, do makaronów, do pizzy. SPOSOB PRZYGOTOWANIA produkt można spożywać bezpośrednio lub po wcześniejszej obróbce termicznej SKŁADNIKI ekologiczne pomidory 100 % ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, chronić przed działaniem promieni słonecznych. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Podsuszone pomidory zawierają więcej likopenu (przeciwutleniacz) niż świeże warzywa, mają wyrazisty smak, dlatego możemy je stosować do przeróżnych dań. Można je piec, gotować lub podawać na zimno. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wymieszaj podsuszone pomidory, olej słonecznikowy, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ocet winny, sól, czosnek, pietruszkę nać i bazylię. Zapewnij, aby składniki dokładnie się połączyły. Możesz stosować mieszankę jako dodatek do różnych dań. SKŁADNIKI podsuszone pomidory* (
OPIS Zielone Pesto to uniwersalny sos z bazylii, pasuje niemal do każdej potrawy. Jest on idealny do przygotowania dań z makaronem na szybko lub różnych przekąsek. SKŁADNIKI bazylia* 66 %, olej słonecznikowy* 14 %, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia* 14 %, ORZECHY NERKOWCA* 4 %, sól, sok z cytryn*, płatki ziemniaczane*, regulator kwasowości: kwas mlekowy *Produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, d
OPIS Produkt uzyskiwany w wyniku przetwarzania świeżych ekologicznych pomidorów. Owoce zbierane są w odpowiednim stopniu dojrzałości i przetwarzane. SKŁADNIKI całe pomidory* (60 %), sok pomidorowy*, regulator kwasowości: kwas cytrynowy *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać: zboża zawierajace GLUTEN, JAJA, ryby, ORZECHY, MLEKO, SELER, SOJA, SEZAM, dwutlenek siarki, siarczyny ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w
OPIS Oliwki są ważnymi komponentami kuchni śródziemnomorskiej. SKŁADNIKI czarne oliwki* woda ocet winny* sól regulator kwasowości: kwas mlekowy *produkt pochodzący z kontrolowanych, certyfikowanych upraw ekologicznych ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej, daleko od źródeł ciepła. Po otwarciu przechowywać w lodówce nie dłużej niż 10 dni.