Czy jest coś lepszego niż puszka marynowanych, pikantnych i aromatycznych papryczek jalapeño ? Tak, wielka pucha tego dobra ! Kolor czerwony świadczy o tym, że papryczki są bardziej dojrzałe a dzięki temu zwiększył się ich aromat, ostrość jest jednak odrobinę słabsza niż u zielonych braci. Po rozpieczętowaniu otworzy się przed Wami co najmniej milion zastosowań tych małych czerwonych pyszności: Sosy, burgery, hot-dogi, dipy, zapiekanki, ciasta...ogranicza to tylko Wasza fantazja, a prawie 3kg pucha pozwo
Czy jest coś lepszego niż puszka marynowanych, pikantnych i aromatycznych papryczek jalapeño ? Tak, wielka pucha tego dobra ! Po rozpieczętowaniu otworzy się przed Wami co najmniej milion zastosowań tych małych zielonych pyszności: Sosy, burgery, hot-dogi, dipy, zapiekanki, ciasta...ogranicza to tylko Wasza fantazja, a prawie 3kg pucha pozwoli tej fantazji się wyszaleć ! Ps. Jest to jedna z tych rzeczy, które zawsze mam w lodówce. A tutaj kilka inspiracji: