OPIS Produkt niepasteryzowany. SKŁADNIKI kapusta pekińska* czosnek* cebula* imbir* marchew* rzodkiew* papryka* miso* (zawiera SOJĘ*) sos SOJOWY* wakame* sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w lodówce w temp. 2-10 stopni C a po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Produkt pasteryzowany. Danie obiadowe z fasolą i borowikami. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI woda, fasola Jaś* 36 %, borowiki * 6 %,olej słonecznikowy*, koncentrat pomidorowy*, syrop z agawy*, ocet balsamiczny* (ocet winny*, zagęszczony i gotowany moszcz winogronowy*), papryka wędzona*, majeranek*, sól, czosnek*, pieprz czarny*, czosnek niedźwiedzi*, ziele angielskie*, liść laurowy* (* certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ, SELER, ORZECHY, ORZESZKI Z
OPIS Produkt niepasteryzowany, żywy orzeźwiający napój, który jest alternatywą dla soków owocowych, piw, napojów gazowanych w codziennej diecie. SKŁADNIKI woda, zielona herbata*, cukier trzcinowy*, syrop z lawendy* (5 %), napar z lawendy* (5 %) (* certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGA Może zawierać do 1,2% alkoholu. Zawiera naturalny osad, gazuje oraz może wytrącać jadalną i zdrową matkę kombuchy w zależności od czasu i metody przechowywania. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać przed
OPIS Produkt niepasteryzowany. SKŁADNIKI kapusta pekińska*, czosnek*, cebula*, imbir*, marchew*, rzodkiew*, chili*, miso* (SOJA*, ryż*, sól, woda, Aspergillus oryzae), sos SOJOWY* (woda, SOJA*,sól), sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać GORCZYCĘ i seler. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w lodówce w temperaturze od + 2 ℃ do + 8 ℃. Po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Produkt niepasteryzowany. SKŁADNIKI kapusta pekińska* czosnek* cebula* imbir* marchew* rzodkiew* chili* miso* (zawiera SOJĘ*) sos SOJOWY* sól (* certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w lodówce w temp. 2-10 stopni C a po otwarciu spożyć w ciągu 14 dni.
OPIS Ekologiczny makaron z czerwonej soczewicy jest doskonałym źródłem białka roślinnego. Można go łączyć z każdym rodzajem sosów, zwłaszcza warzywnym. Ma bardzo delikatny smak, a dzięki kształtowi zwierzątek będą chciały go jeść wszystkie bąbelki. Zadowoli najbardziej wymagające podniebienia. Przenieście się do słonecznych Włoch. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 min. Po ugotowaniu makaron przepłucz pod bieżącą wodą. SKŁADNIKI mąka z czerwonej soczew
OPIS Ekologiczny makaron Maccheroni z czerwonej soczewicy w tym kształcie jest symbolem kuchni sycylijskiej. Idealnie smakuje ze świeżymi sosami warzywnymi lub na bazie śmietany. Znakomicie smakuje z pesto w połączeniu z dużą ilością ziół. Dla najmłodszych sprawdzi się jako dodatek do zup. Przenieś się w kulinarną podróż do Włoch. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 minut. Po ugotowaniu makaron przepłucz pod bieżącą wodą. SKŁADNIKI czerwona soczewica* 10
OPIS Ekologiczny makaron penne z mąki ryżowej w kształcie rurek przygotowywany w sposób tradycyjny. Makaron doskonale sprawdzi się z prostymi sosami: warzywnym lub pomidorowym, z mięsem lub bez, ale świetnie nada się również do bulionów i minestrone. Makaronowe rurki są również znakomitym dodatkiem do sałatek lub zup dla najmłodszych. Pokocha je zapewne każdy członek rodziny. Koniecznie spróbuj! SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj przez 6-7 min. Po ugotowaniu makaron
OPIS Ekologiczny makaron ruote z mąki ryżowej w kształcie kółek przygotowywany w sposób tradycyjny, uzyskany z ponadczasowej mieszanki. Makaron doskonale sprawdzi się z prostymi sosami: warzywnym lub pomidorowym, z mięsem lub bez, ale świetnie nada się również do bulionów i minestrone. Makaronowe kółka są również znakomitym dodatkiem do sałatek lub zup dla najmłodszych. Pokocha je zapewne każdy członek rodziny. Koniecznie spróbuj! SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Na 1 litr wrzącej wody wsyp 100 g makaronu, gotuj
OPIS Napój na bazie herbaty z dodatkiem naparu z mięty, syropu różanego i soku z granatu, poddany procesowi fermentacji. Produkt niepasteryzowany. Może zawierać do 1,2 % alkoholu. SKŁADNIKI napar z herbaty* (woda, cukier trzcinowy*, zielona herbata* 1 %) napar z mięty* (10 %) (woda, cukier trzcinowy*, mięta*) syrop różany* (1,6 %) sok z granatu* (1,6 %) żywe kultury bakterii* (* certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN, nasiona SEZAMu, S