Wiśnie znane są ze swojego dobroczynnego wpływu na serce, a w połączeniu z aksamitną czekoladą ukoją również duszę. Ten duet to chwila słodkiego zapomnienia, odpowiednia o każdej porze dnia, doskonały również na prezent.
Palone ziarna kawy otulone przepyszną belgijską czekoladą deserową.
Skórka Pomarańczowa w Czekoladzie Deserowej to słodka przekąska w postaci kandyzowanej skórki pomarańczowej otoczonej znakomitą deserową czekoladą belgijską. Doskonała na prezent i jako małe co nieco na deser! Zasmakuje każdemu smakoszowi bakalii w czekoladzie.
Suszona słodka morela w towarzystwie deserowej czekolady to para dla każdego. To bardzo nieoczywiste połączenie. Rzadko kto się zdobywa na taki duet owocu i czekolady a szkoda, jest łagodny i stworzony dla siebie. Doskonały na prezent z racji pięknego i bardzo jakościowego opakowania.
Agrest nazywany inaczej winoroślą północy zachwyca swoim kwaskowatym smakiem, a w połączeniu z aksamitną czekoladą deserową pozwala odkryć swoje delikatne i orzeźwiające oblicze.
Idealny balans smaków.połączenie miękkiej żurawiny i rozpływającej się w ustach gorzkiej belgijskiej czekolady.Owocowa nuta i słodko-gorzka czekolada to klasyczna kompozycja w najlepszym wydaniu.
Doskonałe słodycze dla osób dbających o tzw.linię ponieważ nie zawiera dużej ilości kalorii. W produkcji wykorzystano głównie sok,liście a także olej z pestek porzeczki czarnej należącej do rodziny agrestowatych.