NextCoffee reprezentuje wiodące marki ekspresów do kawy jak: Ekspresy JURA, Ekspresy NIVONA oraz Ekspresy MELITTA. Napij się z nami następnej kawy.
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE INTERCONTINENTAL 250G Rodzaj: ziarnista, blendSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: natural/natural/washedSmak/Aromat: orzechy, czekoladaMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE YELLOW BOURBON 250G Rodzaj: ziarnista, singleSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaRegion: South of MinasWysokość:1150-1350 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Yellow BourbonStopień palenia (wg SCA): lightProces: naturalSmak/Aromat: : migdał, cytrusy, miód, masło orzechoweMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE ABYSSINIAN HIGHLAND 1KG Rodzaj: ziarnista, blendSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/KolumbiaWysokość: 1400-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: natural/washedSmak/Aromat: owoce, czekoladaMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE COLOMBIA MEDELLINL 1KG Rodzaj: ziarnista, singleSegment: premiumKraj pochodzenia: KolumbiaRegion: MedellinWysokość:1400-1700 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: różnorodnaStopień palenia (wg SCA):medium lightProces obróbki: washedSmak/Aromat: : cynamon, karmelMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE ITALIAN ROAST 1KG Rodzaj: ziarnista, blendSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2200 m n.p.mGatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): mediumProces: natural/natural/washedSmak/Aromat: orzechy, czekoladaMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE INTERCONTINENTAL 1KG Rodzaj: ziarnista, blendSegment: premiumKraj pochodzenia: Etiopia/Brazylia/KolumbiaWysokość: 1150-2000 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): medium lightProces: natural/natural/washedSmak/Aromat: orzechy, czekoladaMetody parzenia: ekspres kolbowy ekspres automatyczny i kawiarka
KAWA ZIARNISTA ETNO CAFE YELLOW BOURBON 1KG Rodzaj: ziarnista, singleSegment: premiumKraj pochodzenia: BrazyliaRegion: South of MinasWysokość:1150-1350 m n.p.m.Gatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Yellow BourbonStopień palenia (wg SCA): lightProces: naturalSmak/Aromat: : migdał, cytrusy, miód, masło orzechoweMetody parzenia: ekspres automatyczny i kolbowy ekspres przelewowy kawiarka Yellow Bourbon to kawa dedykowana metodom zarówno ciśnieniowym jak i przelewowym. Nie dzieję się tak bez powod
Kawa ziarnista Lavazza Tierra Brasile 1 kg to mieszanka ziaren Arabiki(70%) i Robusty(30%) o średnim stopniu palenia. Kawa o niskiej kwasowości z nutami czekolady, kakao i orzechów, która zostawia słodki posmak. Skład: 70% Arabica, 30% Robusta Body: 9/10 Aromat: 8/10 Intensywność: 8/10 Kwasowość: 1/10 Zawartość kofeiny: Niska
Wygodne i higieniczne przygotowanie perfekcyjnie spienionego mleka Dzięki lancy do mleka Melitta® można łatwo przygotować spienione mleko o idealnej temperaturze. Wsuń lancę do kartonu z mlekiem, podłącz rurkę do mleka i rozpocznij proces spieniania. Wyjątkowo praktyczne - używaj mleka jak zazwyczaj, nawet jeśli lanca pozostanie w kartonie. Łatwa w użyciu! Wystarczy wsunąć lancę do kartonu z mlekiem, podłączyć wężyk spieniacza i rozpocząć proces spieniania jak zawsze. Zaawansowana technologia pr
Termos na mleko ze stali nierdzewnej 0,5 l Dla stylowego wyglądu! Możesz wybrać pojemnik na mleko Melitta® według własnego gustu - każdy rodzaj pojemnika można podłączyć do wszystkich naszych w pełni automatycznych ekspresów. Zalecamy jednak wykorzystywanie pojemnika na mleko dołączonego do danego ekspresu. Pojemniki na mleko zawierają w zestawie pokrywkę, rurkę i wężyk do mleka.
Podgrzewacz do filiżanek S Podgrzewane filiżanki - pełne przyjemności Barista zaleca zawsze podgrzewanie porcelanowych filiżanek. Powód: Jeśli świeżo przygotowana kawa wpłynie do zimnej filiżanki, natychmiast usunie do 10 stopni ciepła z napoju. Aromat kawy może się w pełni rozwinąć tylko w filiżance o odpowiedniej temperaturze. Dzięki praktycznemu, niewielkiemu podgrzewaczowi do filiżanek JURA stanowi idealne uzupełnienie każdej w pełni automatycznej maszyny. Podgrzewacz do filiżanek S utrzymuje wewną
Podgrzewacz do filiżanek S Podgrzewane filiżanki - pełne przyjemności Barista zaleca zawsze podgrzewanie porcelanowych filiżanek. Powód: Jeśli świeżo przygotowana kawa wpłynie do zimnej filiżanki, natychmiast usunie do 10 stopni ciepła z napoju. Aromat kawy może się w pełni rozwinąć tylko w filiżance o odpowiedniej temperaturze. Dzięki praktycznemu, niewielkiemu podgrzewaczowi do filiżanek JURA stanowi idealne uzupełnienie każdej w pełni automatycznej maszyny. Podgrzewacz do filiżanek S utrzymuje wewną
Filtry papierowe Melitta® Classic wykonane są z papieru Aromapor®Szczególną cechą tego papieru są jego mikroperforacje. Gwarantują one, że tylko najlepsze smaki trafiają do Twojej kawy, dla pelnego jej smaku. Melitta® gwarantuje zrównoważone i odpowiedzialne działanie: Dodatkowa odporność na rozdarcia Neutralny wpływ na smak dla czystej przyjemności z kawy Naturalnie w 100% biodegradowalne 3 opatentowane strefy aromatu Aromazones® ze specjalnie rozmieszczonymi porami zapewniają, że Twoja kawa
Lavazza Gold Selection jest mieszanką najwyższej jakości ziaren z gatunku Arabica (80%) oraz Robusta (20%), pochodzących z Brazylii, Kolumbii i Jawy. Ten doskonały wybór najwyższej jakości ziaren, zaowocował powstaniem kawy o zrównoważonych słodkich i gorzkich nutach. Espresso, które przygotujemy z Lavazza Gold Selection będzie wyróżniało się pełnym body i zdecydowanym, czekoladowym aromatem z delikatnie wyczuwalną nutą wanilii.
Trzcinowy cukier NextCoffee, to karton z saszetkami cukrowymi, które sprawdzą się zarówno w profesjonalnej gastronomii oraz biurze.