Zestawy do sushi, akcesoria kuchenne - Obsessed.pl
Biało- czarny porcelanowy dzbanek do herbaty. Całość jest dekoracyjnie zdobiona orientalnymi motywami, prezentuje sie elegancko i minimalistycznie.Pojemność: 1200 mlWymiary: 14 x 19 cmMateriał: porcelanaDzbanek jest zapakowany w upominkowe pudełko.
Zielona żeliwna podstawka z ciekawym wzorem. Idealny dodatek do każdego żeliwnego dzbanka.Średnica: 14 cmPodstawka jest zapakowana w czarne pudełko.
Duży kamionkowy talerz w kobaltowym kolorze i kształcie ryby. DOskonały dodatek na każdy stół.Wymairy: 36 x 15,4 cmMateriał: kamionka
Komplet 4 kamionkowych talerzy w rustykalnym stylu, dekorowanych motywem koguta. Doskonała zastawa na ciasta na nowoczesny i klasyczny stół.Średnica: 23 cmMateriał: kamionkaMożna myć w zmywarce.
Komplet 4 porcelanowych talerzy w biało-czarnym kolorze, dekorowanych serowym motywem. Świetna zastawa do serwowania przekąsek.Średnica: 19 cmMateriał: porcelanaMożna myć w zmywarce.
Elegancki zestaw 2 chromowanych młynków Montreal Kuchenprofi do soli i pieprzu. Młynki świetnie sprawdzą sie w nowoczesnym i klasycznym wnętrzu.Wysokość: 14 cmMateriał: chrom, akrylMechanizm ceramiczny z gwarancją 20 lat.
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Małe Santoku, to uniwersalny nóż do ryb, mięsa i warzywWaga: 87 gDługość ostrza: 135 mmDługość całkowita: 256 mmS
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóz Paring to mały i poręczny nóż uniwersalny.Waga: 63 gDługość ostrza: 76 mmDługość całkowita: 196 mmSzerokość o
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż idealny do sashimi i sushi.Waga: 124 gDługość ostrza: 210 mmDługość całkowita: 340 mmSzerokość ostrza: 31 mmH
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż Usuba jest idealny do krojenia i siekania warzyw.Waga: 177 gDługość ostrza: 180 mmDługość całkowita: 312 mmSz
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż uniwersalny do ryb, mięsa warzyw.Waga: 168 gDługość ostrza: 210 mmDługość całkowita: 340 mmSzerokość ostrza:
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż uniwersalny do ryb, mięsa warzywWaga: 153 gDługość ostrza: 180 mmDługość całkowita: 310 mmSzerokość ostrza: 4
Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Mały i poręczny uniwersalny nóż.Waga: 87.5 gDługość ostrza: 150 mmDługość całkowita: 270 mmSzerokość ostrza: 29 m
Wszechstronny nóż szefa kuchni Global 180 mm, średniej wielkości. Przeznaczony do : krojenia mięsa, siekania ziół czy krojenia warzyw w kostkę. Dzięki szerokiemu i cienkiemu ostrzu, szybko i dokładnie przetnie grubsze produkty, nie uszkadzając delikatnych składników.Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18 (18% chromu) o twardości 56-58 HRC Długość ostrza – 18cm Waga – 160g Made in Japan.
Specjalistyczny nóż do usuwania i wykrawania kości z mięsa, drobiu czy ości z ryb. Bardzo lekki, z wąską i eleastyczną krawędzią, dzięki czemu tnie bardzo precyzyjnie. Jednolita konstrukcja sprawia że produkty nie pozostają w rękojeści.Ostrze – Stal nierdzewna CROMOVA 18 (18% chromu) o twardości 56-58 HRC Długość ostrza – 16cm Waga – 124g Made in Japan.