Bezglutenowa mąka kukurydziana odpowiednia dla osób, które nie tolerują glutenu.
Bezglutenowy makaron FUSILLI - świderki odpowiedni dla osób nietolerujących gluten.
Extra uniwersalna mieszanka bezglutenowa, odpowiednia do przygotowania różnorodnych wypieków, a także do obiadów.
Kruche, bezglutenowe i niskobiałkowe herbatniki odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Chrupiące i kruche herbatniki bezglutenowe odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Chleb wieloziarnisty bezglutenowy i bez laktozy, długo zachowujący świeżość.
chleb słonecznikowy bezglutenowy bez konserwantów, z ziarnami słonecznika.
Bezglutenowa bułka tarta odpowiednia do panierowania potraw mięsnych.
Bezglutenowy makaron PIPETTE kolanka odpowiedni dla osób nietolerujących gluten.
Mąka Gryczana Bezglutenowa 500g. Skład: mąka gryczana 100% z certyfikatem bezglutenowym
BEZGLUTEN Herbatniki 130g Składniki: Skrobia kukurydziana, margaryna (oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, syrop skrobiowy, mąka kukurydziana, dekstroza, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; olej roślinny
MARKIZY Z NADZIENIEM KOKOSOWYM Składniki: Ciastko (66%): skrobia kukurydziana, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, syrop skrobiowy, mąka kukurydziana, dekstroza, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszc
Składniki: Ciastko (70%): skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, pszenna bezglutenowa), margaryna (oleje i tłuszcze roślinne /olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy/, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat), syrop ryżowy, cukier, błonnik ziemniaczany, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; kakao, olej rzepakowy, żółtko jaja pastery
Składniki: ciastko (72%): skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, ryżowa), margaryna (oleje i tłuszcze roślinne /olej rzepakowy, całkowicie uwodorniony olej rzepakowy/, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, estry kwasów tłuszczowych i poliglicerolu; sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy; aromat), syrop ryżowy, mąka ryżowa, cukier, błonnik ziemniaczany, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; olej rzepakowy, żółtko jaja pasteryzowane,
Składniki: Ciasto biszkoptowe (83%): jaja, olej rzepakowy, cukier, skrobie (kukurydziana, ziemniaczana, ryżowa), mąka ryżowa, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; substancje zagęszczające: mączka chleba świętojańskiego, guma ksantanowa; błonnik ziemniaczany, emulgatory: mono – i diglicerydy kwasów tłuszczowych; substancja spulchniająca: węglany sodu; aromat. Nadzienie morelowe (17%): cukier, morele /35%/, woda, substancja żelująca: pektyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; konserwant: sorbinian p