Składniki: mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska. BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający Może zawierać: orzechy, orzeszki arachidowe, sezam,
Składniki: masa jajowa pasteryzowana, olej rzepakowy, substancja słodząca: ksylitol; mąki częściowo odtłuszczone (mąka kokosowa 6,8%, mąka z pestek dyni 5,0%), ziarna (siemię lniane, sezam 5,5%), kakao, błonnik z babki jajowatej, ocet jabłkowy, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; sól himalajska, aromat. Może zawierać orzechy, orzechy arachidowe, gorczyce. Zawiera substancje słodzącą ksylitol. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu. Wartość energetyc
Multi Mix bezglutenowy 1kg Składniki: skrobia kukurydziana, skrobia ziemniaczana, mąka kukurydziana, mąka jaglana, substancje zagęszczające: guma ksantanowa, guma guar. Odpowiednie dla osób nietolerujacych glutenu. Mieszanka mąki bezglutenowej Multi Mix to produkt, który sprawdzi się w każdej kuchni do przyrządzania wypieków, smacznych dań oraz przekąsek. Produkt ten ma krótki skład, nie zawiera w sobie sztucznych ulepszaczy, można więc stosować go we własnej kuchni w stu procentach bezpieczn
Składniki: Biszkopt 43%: masa jajowa pasteryzowana, mąka kukurydziana, cukier, skrobia ziemniaczana, mąka sojowa, maltodekstryna, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające: węglany amonu, difosforany, węglany sodu; sól, olej rzepakowy; Galaretka 42% : cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancja żelująca: pektyny; zagęszczony sok malinowy (0,8% - w galaretce), zagęszczony sok jabłkowy, konce
Składniki: Biszkopt 43%: masa jajowa pasteryzowana, mąka kukurydziana, cukier, skrobia ziemniaczana, mąka sojowa, maltodekstryna, syrop glukozowo-fruktozowy, substancje spulchniające: węglany amonu, difosforany, węglany sodu; sól, olej rzepakowy; Galaretka 42% : cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, woda, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, cytryniany sodu; substancja żelująca: pektyny; zagęszczony sok pomarańczowy (1,1% - w galaretce), zagęszczony sok jabłkowy, a
Chleb bez dodatku cukru marki BEZGLUTEN to smaczne i świeże pieczywo, które zapewni dodatkową dawkę energii na cały dzień i dostarczy organizmowi niezbędnych składników odżywczych. Chleb bez cukru, dla kogo? Chleb bezglutenowy, który z powodzeniem mogą spożywać osoby cierpiące na celiakię. W tym pysznym pieczywie znajdują się jedynie naturalne cukry, co sprawia, że jest to idealny chleb dla diabetyków oraz osób, które ograniczają spożycie cukrów. Producent zadbał o to, by w kromkach nie znalazły się r
Składniki: mąki (migdałowa 38%, kokosowa), substancje słodzące: erytrytol, maltitol; kakao, dropsy czekoladowe bez cukru: substancja słodząca: maltitol; miazga kakaowa; emulgator: lecytyna sojowa; kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu; naturalny aromat waniliowy; aromat, sól himalajska. *BEZ DODATKU CUKRU. ZAWIERA NATURALNIE WYSTĘPUJĄCE CUKRY. Zawiera substancję słodzącą maltitol i erytrytol. Nadmierne spożycie może mieć efekt przeczyszczający. Odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
CIASTKA BEZ CUKRU BEZGLUTENOWE Składniki: Skrobia ziemniaczana, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka kukurydziana, syrop glukozowy, mąka ryżowa, skrobia kukurydziana, substancja słodząca: ksylitol; olej rzepakowy, mleko pełne w proszku, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczając: guma guar; emulgat
BEZGLUTEN Herbatniki 130g Składniki: Skrobia kukurydziana, margaryna (oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, syrop skrobiowy, mąka kukurydziana, dekstroza, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; olej roślinny
Mieszanka ciasta bezglutenowego doskonała do zrobienia naleśników, makaronu i pierogów.
Mąka ryżowa to bardzo popularny, bezglutenowy zamiennik dla mąki pszennej.
Mąka Gryczana Bezglutenowa 500g. Skład: mąka gryczana 100% z certyfikatem bezglutenowym
MARKIZY Z NADZIENIEM KOKOSOWYM Składniki: Ciastko (66%): skrobia kukurydziana, margaryna(oleje roślinne /palmowy, rzepakowy, kokosowy, częściowo utwardzony palmowy/ w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny; regulator kwasowości: kwas cytrynowy; barwnik: annato), mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana, cukier, syrop skrobiowy, mąka kukurydziana, dekstroza, błonnik pokarmowy, substancja zagęszczająca: guma guar; emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszc
Bezglutenowy makaron FUSILLI - świderki odpowiedni dla osób nietolerujących gluten.
Bezglutenowa bułka tarta odpowiednia do panierowania potraw mięsnych.