OPIS Nadaje się do sporządzania smacznych, aromatycznych naparów, które z powodzeniem mogą zastępować inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut SKŁADNIKI Owoc róży* 92 % kwiat hibiskusa* 5 % płatki róży* 3 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu
OPIS SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut. SKŁADNIKI imbir*, melisa liść*, pigwowiec owoc*, trawa cytrynowa*, werbena cytrynowa*, kocimiętka ziele*, róża owoc*, róża płatki* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Przepyszna, aromatyczna mieszanka o głębokim, świeżym smaku owoców, z delikatną kwiatową nutą. Polecana jako codzienny napój dla dorosłych i dzieci, szczególnie z dodatkiem plastra cytryny oraz odrobiny miodu wielokwiatowego. Zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia są podstawą zapewnienia prawidłowego funkcjonowania organizmu. SPOSÓB UŻYCIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut. SKŁADNIKI owoce: róży*, jabłka*,
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut. Pić 1 - 2 razy dziennie. SKŁADNIKI Owoc róży* tarniny* jabłka* berberysu* bzu* jarzębiny* czarnej porzeczki* maliny* głogu* kwiat hibiskusa* płatki róży (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Ekologiczna herbatka z kozłka lekarskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. SKŁADNIKI korzeń kozłka lekarskiego* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Ekologiczna herbatka z ziela skrzypu. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI ziele skrzypu* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Arcydzięgiel nazywany jest często polskim żeń-szeniem, ponieważ jego właściwości są w pewnej mierze podobne do żeń-szenia. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI korzeń arcydzięgla* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Pzechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI liść czernicy* 23 % liść brzozy* korzeń cykorii podróżnika* ziela tawuły* ziela rutwicy* naowocnia fasoli* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI liść mięty pieprzowej* 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI owoc maliny* 30 % owoc róży* kłącze imbiru* 20 % trawa cytrynowa* kwiat hibiskusa*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI ziele pięciornika kurzego* 15 % ziele przetacznika* 15 % kłącze perzu* 15 % owoc jarzębiny* 15 % ziele jasnoty* ziele uczepu* ziele karczocha* kwiat przelotu* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Łyżeczkę mieszanki ziołowej zalać wrzątkiem, odstawić na 15-20 minut. Przecedzić, pić wedle uznania. SKŁADNIKI rdest ptasi ziele*(20 %) babka lancetowata liść*(20 %) pięciornik gęsi ziele* kobylak korzeń* przywrotnik ziele* dziurawiec ziele* nagietek kwiat* *w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny). ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI ziele krwawnika* 20 % ziele dziurawca* 20 % owoc tarniny* 20 % ziele lebiodki* ziele tymianku* ziele hyzopu* liść mięty* w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Ekologiczna herbatka z rumianku. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZGOTOWANIA Napar do użytku wewnętrznego:I łyżkę surowca zalać szklanką wrzącej wody, parzyć 10 min. pod przykryciem, przecedzić. Do użycia zewnętrznego: można używać naparu przygotowanego w ten sam sposób. Do przemywania powiek i zatok nosa używa się naparu z I łyżki surowca na I szklankę wody SKŁADNIKI rumianek* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchy
OPIS Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA<./h2> Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 1-2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.