SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić na kilka minut do naciągnięcia. SKŁADNIKI owoc tarniny* 25 % kminek* owoc kopru włoskiego* liść mięty* ziele krwawnika* lebiodki* kolendra* rumianek* w różnych proporcjach
OPIS SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżeczkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI owoc maliny* 90 %, kwiat hibiskusa* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Ekologiczna herbatka z owoców dzikiej róży i kwiatu hibiskusa. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 łyżkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI owoc dzikiej róży* (95 %) kwiat hibiskusa* (5 %) (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku, pozostawić na kilka minut do naciągnięcia. Pić około pół godziny przed pójściem spać. SKŁADNIKI owoc dzikiej róży* 25 %, owoc głogu* 25 %, liść melisy* 25 %, chemiel szyszka*, koper włoski*, kwiat lawendy* , w różnych proporcjach (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Ekologiczna herbatka z dzikiej róży z dodatkiem hibiskusa. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI owoc dzikiej róży* 95 %, hibiskus* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE SPOŻYCIE Pić 2 razy dziennie. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS Ekologiczna herbatka z kurkumą. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI Kurkuma* 40 % rumianek* lukrecja* korzeń mniszka* trawa cytrynowa* kardamon* cynamon* pieprz czarny* (*certyfikowany składnik ekologiczny) UWAGI Zawiera lukrecję - chorzy na nadciśnienie powinni unikać nadmiernego spożycia. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w such
OPIS Ekologiczna herbatka z owocu kopru włoskiego. Możną nią zastąpić inne codzienne napoje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut SKŁADNIKI koper włoski owoc* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
OPIS SPOSÓB UŻYCIA Jedną łyżeczkę zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 1-2 razy dziennie. SKŁADNIKI Pokrzywa liść * Owoc róży * Trawa cytrynowa* Szałwia* Lukrecja* Koper włoski * Liść maliny * Liść podagrycznika * Ziele hyzopu * Nasiona marchwi* Korzeń marchwi * (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu
OPIS Yerba mate można parzyć na wiele sposobów. Najczęściej jednak mate przygotowuje się i pije w naczyniach drewnianych lub ceramicznych (choć bywają też z innych materiałów). Niezbędna jest także bombilla, przez którą pije się napar. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę Yerba mate zalać szklanką gorącej wody (ok. 80 ⁰C) i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. SKŁADNIKI Yerba mate* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS Yerba mate można parzyć na wiele sposobów. Najczęściej jednak mate przygotowuje się i pije w naczyniach drewnianych lub ceramicznych (choć bywają też z innych materiałów). Niezbędna jest także bombilla, przez którą pije się napar. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA I sposób przygotowania: 1 łyżeczkę Yerba mate zalać szklanką gorącej wody (ok. 80⁰C) i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. II sposób przygotowania: Wkładamy bombillę do naczynia. Nasypujemy Yerba mate od ½ do ¾ objętości.
OPIS Wyśmienita, orzeźwiająca herbatka o pięknej barwie i upojnym aromacie świeżych owoców. Sporządzona na bazie najwyższej jakości składników znanych ze swoich odżywczych właściwości. Dzięki zastosowaniu procesu liofilizacji składniki zachowały swój przepiękny kolor, apetyczny zapach oraz cenne dla zdrowia witaminy. Liofilizacja to proces suszenia, który polega na usuwaniu wody z zamrożonego wcześniej surowca w drodze tzw. sublimacji, czyli bezpośredniego przejścia w stan pary z pominięciem stanu ciekłe
OPIS Zawiera malinę, lipę, dziką różę, wiązówkę, jabłko, skórkę pomarańczy, bez czarny i hibiskus. Wszystkie składniki są certyfikowane składniki ekologiczne SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę herbatki (2,5 g) zalać szklanką wrzątku Pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut Pić 2 razy dziennie SKŁADNIKI malina owoc* 22 % lipa kwiat* 21 % dzika róża owoc* wiązówka kwiat* jabłko owoc* skórka pomarańczy* bez czarny kwiat* hibiskus kwiat* (*certyfikowany składnik ekologiczn
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Jedną saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10 - 15 minut. Pić 2 razy dziennie SKŁADNIKI dzika róża owoc* borówka owoc* 10 % świdośliwa owoc* 10 % śliwka owoc* 10 % jeżyna liść* jabłko owoc* 10 % malina liść* poziomka liść* cytryna skórka* roża płatki* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA 1 saszetkę herbatki zalać szklanką wrzątku i pozostawić pod przykryciem do zaparzenia na około 10-15 minut. Pić 2 razy dziennie. SKŁADNIKI dzika róża owoc*, borówka owoc* 10 %, świdośliwa owoc* 10 %, jeżyna liść*, jabłko owoc* 10 %, malina liść*, poziomka liść*, cytryna skórka*, róża płatki* (*certyfikowany skałdnik ekologiczny)
SKŁADNIKI bez czarny owoc* 20 % lipa kwiat* 20 % malina owoc* 10 % bez czarny kwiat* cytryna skórka* tarnina owoc* tymianek* jabłko leśne* wiązówka ziele*. (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPIS Wyśmienita owocowo - ziołowa herbatka polecana szczególnie w chłodniejszym sezonie. Kwiaty lipy i owoce czarnego bzu wspierają odporność organizmu, a tymianek i wiązówka wykazują korzystny wpływ na zdrowie układu oddechowego. Polecana szczególnie z dodatkiem soku z malin lub syropu z kwiatów bzu D