INCOLA chrupaki o smaku zileonej cebulki bezglutenowe 60g
Bezglutenowe bułki kajzerki odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowy świeży chleb z ziarnami i witaminą E odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowy świeży chleb z makiem odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
**Bajgle z Makie Bezglutenowe - 190g** Przygotuj się na kulinarną przyjemność, która zaspokoi Twoje podniebienie! Bajgle z makiem bezglutenowe to idealny wybór dla osób, które pragną cieszyć się smakowitymi przekąskami, nie rezygnując z diety bezglutenowej. Nasze bajgle są starannie przygotowane, aby zapewnić doskonałą jakość i smak przy jednoczesnym zachowaniu zdrowotnych norm dla osób z nietolerancją glutenu. Każde opakowanie bajgli waży 190g i zawiera wysokiej jakości składniki, które pochodzą z spra
INCOLA bułki z siemieniem lnianym i chia bezglutenowe
Bezglutenowy makaron TONARELLI - nitki to produkt odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Makaron bezglutenowy Tonarelli z mąki kukurydzianej
Makaron Orecchiette Bezglutenowy 250 g Incola to sycący i pyszny dodatek do sałatek. Chętnie jedzony we Włoszech.
MAKARON BEZGLUTENOWY FUSSILLI Składniki: mąka kukurydziana Sposób przygotowania: Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp porcję makaronu. Ilość wody powinna być co najmniej czterokrotną objętością suchego makaronu. Gotuj 10-12 minut delikatnie mieszając. Wartość odżywcza w 100g produktu: - wartość energetyczna 1466 kJ / 345 kcal - tłuszcz 0,8 g - w tym kwasy tłuszczowe 0,2 g - węglowodany 79 g - w tym cukry 1 g - białko 5,5 g - sól 0,01 g Przechowywanie: przechowywać w zamkniętym
BEZGLUTENOWY MAKARON PIPETTE Składniki: mąka kukurydziana, skrobia kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza. Można go znaleźć w wielu różnorodnych daniach włoskiego regionu Liguria. Tymi małymi “kolankami” chętnie zajadają się dzieci. Sposób użycia: Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości. Informacje alergenne
INCOLA bułka hamburgerowa bezglutenowa 140g (2X70g)
INCOLA Makar. Fusilli Tricolore Bezglutenowy Sposób użycia: Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości. Składniki: mąka kukurydziana, skrobi kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan. Nie zawiera g
Bezglutenowy makaron TONARELLI - nitki to produkt odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowy świeży chleb z makiem odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.