Bezglutenowe bajgle z makiem odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowe bułki kajzerki odpowiednie dla osób nietolerujących glutenu.
Bezglutenowy świeży chleb z ziarnami i witaminą E odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu.
INCOLA Makar. Fusilli Tricolore Bezglutenowy Sposób użycia: Do lekko osolonej gotującej się wody wsyp żądaną porcję makaronu. Ilość wody powinna stanowić przynajmniej czterokrotną objętość suchego makaronu. Delikatnie mieszając gotuj od 6-10minut, w zależności od upodobania twardości. Składniki: mąka kukurydziana, skrobi kukurydziana, płatki ziemniaczane, glukoza. Sposób przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Produkt może być spożywany przez wegetarian i wegan. Nie zawiera g
Makaron Orecchiette Bezglutenowy 250 g Incola to sycący i pyszny dodatek do sałatek. Chętnie jedzony we Włoszech.
Makaron bezglutenowy Tonarelli z mąki kukurydzianej
INCOLA bajgle z siemieniem lnianym bezglutenowe (2x95g)