Papryka konserwowa - jest to 900 ml słoik wypełniony świeżymi paprykami w zalewie składającej się z wody, cukru, octu, soli i przypraw. Nie zawiera konserwantów ani innych sztucznych dodatków, aby utrzymać naturalny smak produktu. Przechowuje się go w temperaturze pokojowej.
Ogórki konserwowe zazwyczaj zastosowanie swoje odnajdują w kuchni, jako przystawka lub dodatek do dania głównego. Mają nie tylko charakterystyczny smak, ale również są zdrowe i niskokaloryczne.
Ogórki w musztardzie idealnie nadają się jako przystawka lub dodatek do dania głównego. Posiadają delikatnie ostry smak, przełamany nutą słodyczy, dzięki słodko-kwaśnej zalewie.
Ogórki w curry to przysmak, który idealnie nadaje się na zimowy okres, gdzie sezon na świeże ogórki już dawno się skończył. Dodatek azjatyckiej przyprawy curry sprawia, że produkt ten przypadnie do gustu wielbicielom oryginalnych smaków.
Kompot śliwkowy to naturalny zamiennik, dla wszystkich lubiących słodkie napoje. Idealnie sprawdza się jako uzupełnienie obiadu.
Sok z czarnej porzeczki dzięki wysokiej zawartości naturalnej witaminy C oraz innych witamin (P, B, biotyna), czy składników mineralnych (magnez, żelazo, wapń, potas) ma działanie prozdrowotne. Jest świetnym dodatkiem do herbaty, jednak można stosować go również w kuchni.
Dżem wiśniowy doskonale nadaje się do deserów, ciast, czy jako dodatek do pieczywa, swoje zastosowanie znajdzie również wśród wytrawniejszych dań. Jest od lat uwielbianym przez nas przysmakiem, który charakteryzuje słodko-kwaśny smak.
Dżem malinowy doskonale nadaje się do deserów, ciast, czy jako dodatek do pieczywa. Jest od lat uwielbianym przez nas przysmakiem, który charakteryzuje słodko-kwaśny smak.
Smalec wieprzowy z boczkiem to nie tylko idealny dodatek dla smakoszy słowiańskiej, czy germańskiej kuchni. Dzięki swoim właściwościom jest traktowany jako najlepszy tłuszcz kulinarny, a w połączeniu z boczkiem nadaje potrawom nieskazitelny smak. Również przez wielu lubiany oraz doceniany jako zwykły dodatek do pieczywa.
Smalec wieprzowy z karczkiem to nie tylko idealny dodatek dla smakoszy słowiańskiej, czy germańskiej kuchni. Dzięki swoim właściwościom jest traktowany jako najlepszy tłuszcz kulinarny, a w połączeniu z karczkiem nadaje potrawom wyjątkowy smak. Również przez wielu lubiany oraz doceniany jako zwykły dodatek do pieczywa.
Smalec wieprzowy to nie tylko idealny dodatek dla smakoszy słowiańskiej, czy germańskiej kuchni. Dzięki swoim właściwościom jest traktowany jako najlepszy tłuszcz kulinarny, również przez wielu lubiany oraz doceniany jako zwykły dodatek do pieczywa.
Salceson to mięso wieprzowe odpowiednio doprawione z dodatkiem żelatyny. Znany i doceniany w kuchni polskiej. Naturalna produkcja sprawia, że wszystkie walory smakowe zostają zachowane, dzięki czemu tworzą nieskazitelny produkt.
Cielęcina w galarecie. Jedno z najchudszych oraz najzdrowszych rodzajów mięs zostało zatopione w rosole, by wyciągnąć z niego całą głębię smaku i móc dzielić się nią z innymi.
Podgrzybki marynowane są świetnym dodatkiem do mięs, śledzi, czy sałatek. Idealnie nadają się również do zup, sosów lub farszów. Same w sobie są idealnym uzupełnieniem na polskim stole wśród pozostałych potraw.
Wartość odżywcza na 100 ml produktu: wartość energetyczna: 7 kcal / 28 kJ. Tłuszcze <0,1 g; węglowodany: 2,9 g; cukry: 11,7 g; białko: <0,3 g.