OPIS Pasta z nasion słonecznika z dodatkiem koncentratu pomidorowego i bazylii - do smarowania pieczywa. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA brak danych SKŁADNIKI woda, obłuszczone ziarna słonecznika 39 %, cebula, koncentrat pomidorowy 13 %, olej rzepakowy, sok z cytryny, drożdże suszone nieaktywne, sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por), bazylia suszona 0,5 %, przyprawy (w tym SELER). INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU, gorczycę.
OPIS Pasta z prażonych nasion sezamu. Źródło błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI SEZAM prażony 100 %. (*certyfikowany składnik ekologiczny). UWAGI Olej sezamowy na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
OPIS Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych, bez dodatku soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. SKŁADNIKI ORZESZKI ARACHIDOWE prażone 98 %, błonnik PSZENNY (bezglutenowy). UWAGI Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU oraz inne ORZECHY, ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu
OPIS Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych z kawałkami orzechów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. Bez dodatku soli i cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Wyciągnij pastę z lodówki i poczekaj, aż lekko się rozpuści. Rozsmaruj pastę na kromce chleba. Posyp pastę orzechami arachidowymi. Zamknij kromki i ciesz się smakiem! SKŁADNIKI ORZESZKI ARACHIDOWE prażone 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU i inn
OPIS Jedno z najpopularniejszych w Polsce i na świecie gotowych dań w słoików. Można podawać samodzielnie lub z "wkładką" do ryżu, ziemniaków lub z pieczywem. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje produktu. SKŁADNIKI woda, fasola* (67 %), koncentrat pomidorowy* (15 %), cebula*, cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana natywna, bulion wegetariański* (sól morska, mąka ryżowa*, przyprawy*, olej słonecznikowy*), olej słonecznikowy
OPIS Pasta z prażonych orzechów nerkowca. Źródło błonnika pokarmowego. SKŁADNIKI prażone ORZECHY NERKOWCA 99 %, sól morska. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy. UWAGI Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.
OPIS Smalczyk na bazie tłuszczów roślinnych do smarowania pieczywa. Idealnie komponuje z ogórkiem kiszonym. Można go stosować także jako zamiennik MASŁA czy okrasę do młodych ziemniaków lub pierogów. Produkt pasteryzowany. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Opakowanie w dniu zakupu należy przechowywać w lodówce Przed użyciem delikatnie wymieszać. SKŁADNIKI cebula olej rzepakowy tłuszcze roślinne (shea, kokosowy) teksturowane białko SOJOWE karmelizowana cebula sól morska przyprawy INFORMACJA ALERGENNA Prod
OPIS Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych. Źródło białka - doskonały dla osób aktywnych fizycznie. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI ORZESZKI ARACHIDOWE prażone 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ, NASIONA SEZAMU i inne orzechy. UWAGI Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.
OPIS Pasta do kanapek z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Pasta do kanapek z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło błonnika pokarmowego. SKŁADNIKI woda, cieciorka 31 %, koncentrat pomidorowy 25 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, sok z cytryny 4 %, syrop z agawy 2,5 %, sól morska, przyprawy. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ i seler. ZALECANE WARUN
OPIS SKŁADNIKI woda, cieciorka 42 %, olej rzepakowy, miazga SEZAMOWA, ocet jabłkowy, czosnek w proszku, sól morska. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać SOJĘ, GORCZYCĘ i seler. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni.
OPIS Pasta tahini nadaje się zarówno do słodkich jak i słonych potraw. Możemy dodać ją do hummusu, sosów i dipów, słodkich ciast albo wymieszać z łyżeczką miodu i zjeść jako szybką przekąskę. Źródło błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA None SKŁADNIKI SEZAM prażony 100 %. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać orzeszki arachidowe i inne orzechy. UWAGI Olej sezamowy na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej
OPIS Pasta z prażonych migdałów. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. Źródło białka. SKŁADNIKI prażone MIGDAŁY 99 %, sól morska. INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU, SOJĘ, orzeszki arachidowe i inne orzechy. UWAGA Olej z orzechów na powierzchni pasty jest zjawiskiem naturalnym. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu spożyć w ciągu jednego miesiąca.
OPIS Pasta kanapkowa z cieciorki z dodatkiem koncentratu pomidorowego. Produkt pasteryzowany. Źródło białka i błonnika pokarmowego. Bez dodatku cukrów. Zawiera nauralnie występujące cukry. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA SKŁADNIKI ugotowana cieciorka 70 % (woda, cieciorka) cebula koncentrat pomidorowy 8 % olej rzepakowy skrobia kukurydziana błonnik PSZENNY (nie zawiera glutenu) bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (pasternak, marchew, SELER, pietruszka, por, SE
OPIS Pasta orzechowa z prażonych orzeszków arachidowych, bez dodatku soli i cukru. Bez dodatku cukru. Zawiera naturalnie występujące cukry. Źródło białka. Wysoka zawartość błonnika pokarmowego. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Przekręć słoik pasty o wymaganej ilości pasty. Rozsmaruj pastę na chlebie, tostach, naleśnikach itp. Ciesz się smakiem orzeszków arachidowych! SKŁADNIKI prażone ORZESZKI ARACHIDOWE 99% błonnik PSZENNY (bezglutenowy) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać NASIONA SEZAMU i inne orze
OPIS Pasta kanapkowa - paprykarz wegetariański z ryżem. Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI ugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE), warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula 4 %, SELER, pietruszka), olej rzepakowy, koncentrat pomidorowy 11 %, ryż 9 %, skrobia kukurydziana, przyprawy (zawierają GORCZYCĘ), sól morska, hydrolizat białka roślinnego, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, S