OPIS Pasta kanapkowa - paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną. Produkt pasteryzowany. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SKŁADNIKI ugotowane białko roślinne 51 % (woda, teksturowane białko SOJOWE) warzywa w zmiennych proporcjach 11 % (marchew, cebula 4 %, SELER, pietruszka) olej rzepakowy koncentrat pomidorowy 11 % kasza jaglana 9 % skrobia kukurydziana przyprawy (zawierają GORCZYCĘ) sól morska hydrolizat białka roślinnego bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (p
OPIS Ziarna fasoli "Jaś" w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika pokarmowego. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA wymieszać zawartość opakowania podgrzać na małym ogniu przez około 5 minut podawać SKŁADNIKI woda fasola "Jaś" 65 % koncentrat pomidorowy 15 % cebula cukier skrobia kukurydziana hydrolizat białka roślinnego (zawiera SOJĘ) olej rzepakowy sól bulion wegetariański [maltodektryna, sól, warzywa suszone (marchew,
OPIS Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu. SKŁADNIKI woda kapusta biała 43 % pieczarki 13 % koncentrat pomidorowy 13 % marchew kasza jaglana 5,5 % (kasza jaglana 5 %, mąka jaglana 0,5 %) teksturowane białko SOJOWE cebula skrobia kukurydziana bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liś
OPIS Idealne danie obiadowe dla całej rodziny. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Gołąbki najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu. SKŁADNIKI woda, kapusta biała 43 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, ryż 5,5 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszka nać), olej rzepakowy, kurkuma, lubczyk
OPIS Usmażone w głębokim tłuszczu pulpety o średnicy 3 cm, zalane sosem pomidorowym o orientalnym smaku. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. Niska zawartość tłuszczów nasyconych. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Pulpety najlepiej przelać bezpośrednnio na patelnię, podgrzewać na małym ogniu. SKŁADNIKI woda, pomidory w zalewie 23 % (pomidory, sok pomidorowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy), olej rzepakowy, cebula, teksturowane białko PSZENNE 11,5 %, papryka czerwona,
OPIS Poszatkowana kapusta biała i kiszona, połączona z drobnymi cząstkami suszonych grzybów i śliwek oraz teksturatem sojowym. Produkt pasteryzowany. Źródło białka. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Bigos najlepiej przelać bezpośrednio na patelnię. Podgrzewać na małym ogniu. SKŁADNIKI kapusta biała 36 % kapusta kiszona 24 % woda cebula pieczarka świeża 9 % koncentrat pomidorowy teksturowane białko SOJOWE olej rzepakowy bulion wegetariański [sól, suszone warzywa (p
OPIS Gołąbki wegetariańskie z kaszą gryczaną niepaloną, soczewicą brązową i siemieniem lnianym w sosie pomidorowym. Produkt pasteryzowany. Wysoka zawartość białka. Produkt odpowiedni dla wegan i wegetarian. SKŁADNIKI woda, kapusta biała 42 %, pieczarki 13 %, koncentrat pomidorowy 13 %, marchew, kasza gryczana niepalona 4 %, teksturowane białko SOJOWE, cebula, skrobia kukurydziana, bulion wegetariański [sól, warzywa suszone (pasternak, marchew, SELER korzeń, pietruszka korzeń, por, SELER liść, pietruszk