Senzo

Nóż małe Santoku Senzo 135 mm

Nóż małe Santoku Senzo 135 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Małe Santoku, to uniwersalny nóż do ryb, mięsa i warzywWaga: 87 gDługość ostrza: 135 mmDługość całkowita: 256 mmS

idź do sklepu
Nóż Paring Senzo 76 mm

Nóż Paring Senzo 76 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóz Paring to mały i poręczny nóż uniwersalny.Waga: 63 gDługość ostrza: 76 mmDługość całkowita: 196 mmSzerokość o

idź do sklepu
Nóż Sashimi Senzo 210 mm

Nóż Sashimi Senzo 210 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż idealny do sashimi i sushi.Waga: 124 gDługość ostrza: 210 mmDługość całkowita: 340 mmSzerokość ostrza: 31 mmH

idź do sklepu
Nóż Usuba Senzo 180 mm

Nóż Usuba Senzo 180 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż Usuba jest idealny do krojenia i siekania warzyw.Waga: 177 gDługość ostrza: 180 mmDługość całkowita: 312 mmSz

idź do sklepu
Nóż Gyuto Senzo 210 mm

Nóż Gyuto Senzo 210 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż uniwersalny do ryb, mięsa warzyw.Waga: 168 gDługość ostrza: 210 mmDługość całkowita: 340 mmSzerokość ostrza:

idź do sklepu
Nóż Santoku Senzo 180 mm

Nóż Santoku Senzo 180 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Nóż uniwersalny do ryb, mięsa warzywWaga: 153 gDługość ostrza: 180 mmDługość całkowita: 310 mmSzerokość ostrza: 4

idź do sklepu
Nóż uniwersalny Senzo 150 mm

Nóż uniwersalny Senzo 150 mm

Eleganckie japońskie noże z serii Senzo, wykonane zostały z 33-warstwowej nierdzewnej stali damasceńskiej VG-10. Ostrze zostało pokryte warstwą mosiądzu wysokoniklowego, co zapewnia minimalny wpływ na żywność. Dzięki procesowi mechanicznego młotkowania oraz obróbce w wodzie królewskiej noże prezentują się bardzo estetycznie. Noże Senzo są niezwykle ostre a także łatwe w utrzymaniu i ostrzeniu. Mały i poręczny uniwersalny nóż.Waga: 87.5 gDługość ostrza: 150 mmDługość całkowita: 270 mmSzerokość ostrza: 29 m

idź do sklepu