Zastosowanie Zależnie od kompozycji i parametr w reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, stosowane mogą być do: oblewania wyrob w piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki) oblewania korpus w cukierniczych o r żnym kształcie: galaretek, pianek, blok w z miazgi orzechowej, krajanek do oblewania suszonych owoc w typu śliwka kalifornijska, morela do drażowania bakalii oraz drobnych korpus w cukierniczych do formowania tablic
Zastosowanie Zależnie od kompozycji i parametr w reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, stosowane mogą być do: oblewania wyrob w piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki) oblewania korpus w cukierniczych o r żnym kształcie: galaretek, pianek, blok w z miazgi orzechowej, krajanek do oblewania suszonych owoc w typu śliwka kalifornijska, morela do drażowania bakalii oraz drobnych korpus w cukierniczych do formowania tablic
Zastosowanie Zależnie od kompozycji i parametr w reologii, czekolady Bellaria, oferowane w postaci temperowanych kostek, stosowane mogą być do: oblewania wyrob w piekarskich, ciastkarskich (typu biszkopt z galaretką, herbatniki, pierniki) oblewania korpus w cukierniczych o r żnym kształcie: galaretek, pianek, blok w z miazgi orzechowej, krajanek do oblewania suszonych owoc w typu śliwka kalifornijska, morela do drażowania bakalii oraz drobnych korpus w cukierniczych do formowania tablic