Tojiro

Nóż szefa kuchni 21cm Tojiro Shippu Black FD-1594

Nóż szefa kuchni 21cm Tojiro Shippu Black FD-1594

Tojiro Shippu Black Nóż szefa kuchni 21cm     Profesjonalny japoński nóż szefa kuchni Tojiro Shippu Black 21 cm.Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Ponieważ nadaje się do krojenia mięsa, ryb, warzyw i owoców, stanowi niewątpliwie najpotężniejsze narzędzie w arsenale szefa kuchni. Lekka rękojeść w kształcie litery D pozwala trzymać nóż na wiele różnych sposobów.   Dane techniczne: Ostrze: stal 63 warstwowa rdzeń

idź do sklepu
Nóż Santoku 16,5 cm Tojiro Shippu Black  FD-1597

Nóż Santoku 16,5 cm Tojiro Shippu Black FD-1597

Tojiro Shippu Black Nóż Santoku 16,5 cm FD-1597. Profesjonalny japoński nóż Tojiro Shippu Black, Santoku 16,5 cm. Dane techniczne: Ostrze: stal 63 warstwowa rdzeń VG-10 Twardość: +/-1 60 HRC Długość całkowita: 30 cm Długość ostrza: 16,5 cm Szerokość Klingi: 5 cm Grubość klingi: ok. 2,4 mm Waga: ok. 110 g   Tojiro Shippu Black to nowa, niezwykle atrakcyjna odsłona bestsellerowej serii noży Shippu DP Damascus. Unikatowe połączenie ostrzy w stylu zachodnim z rękojeściami w stylu japońskim mają ter

idź do sklepu
Kamień do ostrzenia dwustronny 1000/3000 Tojiro F-433

Kamień do ostrzenia dwustronny 1000/3000 Tojiro F-433

Dwustronny kamień do ostrzenia 1000/3000 Tojiro   Kamień do ostrzenia stalowych noży kuchennych. Granulacja 3000 służy do polerowania ostrza.   Wymiary kamienia (bez podstawki) 50 x 170 x 25 mm.

idź do sklepu
Kamień profesjonalny do ostrzenia 8000 Tojiro F-455

Kamień profesjonalny do ostrzenia 8000 Tojiro F-455

Profesjonalny kamień do ostrzenia 8000 Tojiro   Profesjonalny kamień do ostrzenia stalowych noży kuchennych. Granulacja 8000 służy do ostatecznego polerowania ostrza.    Wymiary kamienia (bez podstawki) 70 x 200 x 24mm.  

idź do sklepu
Nóż do pieczywa 20 cm Tojiro Flash FF-BR200

Nóż do pieczywa 20 cm Tojiro Flash FF-BR200

Flash nóż do pieczywa 20 cm marki Tojiro FF-BR200. Wykonany z japońską starannością ząbkowany nóż, który świetnie sobie radzi zarówno z twardą skórką świeżego chleba, jak i z miękkim puchem gorącej bułki. Nóż ten posiada optymalnej długości ostrze, które pozwala na komfortowe krojenie każdego rodzaju pieczywa. Dane techniczne: Ostrze - stal 63 warstwowa rdzeń VG-10  Twardość - 60 HRC +/- 1 Długość całkowita - 32 cm Długość ostrza - 20 cm Szerokość klingi - 2,9 cm Grubość klingi - ok. 1,6 mm Wag

idź do sklepu