Zapraszamy do salonu GRILLE WEBER na zakupy. Oferujemy grille Weber gazowe, elektryczne i węglowe oraz doskonałe akcesoria. Grille Weber - najwyższa jakość - natychmiastowa dostawa.
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: T-bone Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne k
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: Porterhouse Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delik
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Polędwica Cięcie: Filet Mignon Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozićPolędwica Polędwica pochodzi z tylnej ćwierćtuszy. Jest to długi i wąski mięsień, idący wzdłuż grzbietu zwierzęcia. Jeden z najbardziej cenionych i pożądanych ele
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef Cięcie: New York Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i mię
ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Antrykot Cięcie: Rib Eye Linia: Premium Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Antrykot:Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.Steki bez kości: RIB EYE STEAK, Steki z kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.
Brykiet ze skorup kokosa marki Weber to wysoko wydajny opał, który zapewnia nawet 3 godziny grillowania. Rozpalanie w ciągu zaledwie 20 minut skraca czas oczekiwania na rozpoczęcie grillowania. Brykiet jest wykonany w 100% z naturalnego materiału – zwęglonych skorup kokosa i skrobi z tapioki – oraz nie zawiera drewna.• Produkt wykonany w 100% z naturalnych materiałów• Nawet 3 godziny grillowania• Worek odporny na rozerwanie i warunki atmosferyczne• Wygodny uchwyt ułatwiający przenoszenie• Worek o pojemnoś
Pokaż, że masz gust. Ten ekskluzywny i praktyczny zestaw szklanek do piwa wzbudzi zachwyt podczas każdego grillowania. Zimny napój dwa razy z nowoczesnej szklanki o harmonijnym kształcie.• Solidne szkło, które nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń na codzienne potrzeby użytkowania• Kielichowy kształt i cienkie ścianki nadają szklankom wyjątkowo elegancki wygląd• Wzmocnione dno zapewnia większą stabilność• Pudełko prezentowe zawiera również 2 podkładki do odczepienia• Pojemność użytkowa: 330 ml (430 ml
Zachwyć gości podczas kolejnego grillowania ekskluzywnym zestawem wysokiej jakości szklanek od firmy Leonardo z oryginalnym logo Weber. Szklanka o geometrycznym kształcie doskonale sprawdzi się jako naczynie do podawania napojów podczas kolejnego grillowania, a także przed i po.• Zestaw 2 identycznych szklanek na napoje• Szklanki doskonale leżą w dłoni i świetnie się prezentują• Twardsza powierzchnia zapewniająca większą trwałość i dłużej utrzymującą się przejrzystość• Możliwość mycia w zmywarce do naczyń
Mcusta Aranami prezentuje najbardziej ekskluzywne i bezkompromisowe noże – począwszy od nowatorskiej bezrdzeniowej stali warstwowej (przekuto na zmianę stale VG-10 i VG-2 bez rdzenia) skończywszy na wyjątkowo zdobionej rękojeści oraz opakowaniu. Klingi wykonano z unikatowej stali bezrdzeniowej do której produkcji przekuto na zmianę stale VG-10 i VG-2 - bez rdzenia. Wszystkie warstwy zostały w całości zahartowane. Klinga wykonana w takiej technologii ma również wyraźniejszy wzór niż w przypadku klasycznej
Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta. Dane techniczne: Ostrze -rdzeń nierdzewna stal VG-10 okuty warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - drewno różaneTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita -31,3 cmDługość
Wszechstronny nóż japoński przeznaczony do krojenia i obierania warzyw i owoców. Krótkie, cienkie ostrze jest zakończone ostrym czubkiem, co gwarantuje precyzję cięcia podczas usuwania gniazd z jabłek, szypułek z pomidorów czy oczek z ziemniaków. Dane techniczne: Ostrze - ręcznie kuta stal nierdzewna przez mistrza Tomo Matsumura - rdzeń z VG-10 Rękojeść - eco woodTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 26,5 cmDługość ostrza - 15,0 cmSzerokość klingi - 3,0 cmGrubość klingi - 1,8 mmSposób ostrzenia - s
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - ręcznie kuta stal nierdzewna przez mistrza Tomo Matsumura - rdzeń z VG-10 Rękojeść - eco woodTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 34,0 cmDługość ostrza - 21,0 cmSzerokość
Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dane techniczne: Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - drewno żelazneTwardość - 62 HRC +/- 1Długość c
Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z czarno szarej micarty łącząc to ze świetną stalą Aogami #2 hartowana do 61 HRC +/- 1, to doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza został okuty okuty 10 warstwami stali nierdzewnej mosiądzu i miedzi, tworząc piękny wzór. Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy. Ze względu na ręcznie wykonanie, ka
Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z czarno szarej micarty łącząc to ze świetną stalą Aogami #2 hartowana do 61 HRC +/- 1, to doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza został okuty okuty 10 warstwami stali nierdzewnej mosiądzu i miedzi, tworząc piękny wzór. Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy. Ze względu na ręcznie wykonanie, ka