GRILLE WEBER Oficjalny Sklep | Top-Grille

Zapraszamy do salonu GRILLE WEBER na zakupy. Oferujemy grille Weber gazowe, elektryczne i węglowe oraz doskonałe akcesoria. Grille Weber - najwyższa jakość - natychmiastowa dostawa.

idź do sklepu
T-bone Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

T-bone Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: T-bone Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne k

  • Cena: 21.90 zł
idź do sklepu
Porterhouse Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

Porterhouse Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef i polędwica Cięcie: Porterhouse  Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Steki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delik

  • Cena: 22.80 zł
idź do sklepu
FIlet Mignon Premium Stek z Polędwicy Sezonowany na sucho Chobot

FIlet Mignon Premium Stek z Polędwicy Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Polędwica Cięcie: Filet Mignon Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozićPolędwica Polędwica pochodzi z tylnej ćwierćtuszy. Jest to długi i wąski mięsień, idący wzdłuż grzbietu zwierzęcia. Jeden z najbardziej cenionych i pożądanych ele

  • Cena: 26.50 zł
idź do sklepu
New York Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

New York Premium Stek z Rostbefu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Rostbef Cięcie: New York Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowaSteki sezonowane są bardzo kruche i proste w przygotowaniuPamiętaj, że nasz towar możesz spokojnie zamrozić. Rostbef:Jest naturalnym przedłużeniem antrykotu. Rostbef jest górnym odcinkiem części lędźwiowo-brzusznej ćwierćtuszy tylnej. Mięso jest bardzo delikatne kruche i mię

  • Cena: 26.50 zł
idź do sklepu
Rib Eye Premium Stek z Antrykotu Sezonowany na sucho Chobot

Rib Eye Premium Stek z Antrykotu Sezonowany na sucho Chobot

ODBIÓR TYLKO W SKLEPIE STACJONARNYM Element: Antrykot Cięcie: Rib Eye Linia: Premium  Rodzaj: Mięso sezonowane  Długość sezonowania: ponad 30 dni  Możliwość mrożenia: TAK Sposób przygotowania: grill, patelnia, patelnia grillowa Antrykot:Pochodzi ze środka części grzbietowej, przedniej ćwierćtuszy wołowej, ma delikatne włókna mięśniowe, a o jego subtelności i soczystości decyduje marmurkowaty przerost tłuszczowy.Steki bez kości: RIB EYE STEAK, Steki z  kością: COTE DE BOEUF STEAK, TOMAHAWK STEAK.

  • Cena: 29.90 zł
idź do sklepu
Brykiet ze skorup kokosa 8kg

Brykiet ze skorup kokosa 8kg

Brykiet ze skorup kokosa marki Weber to wysoko wydajny opał, który zapewnia nawet 3 godziny grillowania. Rozpalanie w ciągu zaledwie 20 minut skraca czas oczekiwania na rozpoczęcie grillowania. Brykiet jest wykonany w 100% z naturalnego materiału – zwęglonych skorup kokosa i skrobi z tapioki – oraz nie zawiera drewna.• Produkt wykonany w 100% z naturalnych materiałów• Nawet 3 godziny grillowania• Worek odporny na rozerwanie i warunki atmosferyczne• Wygodny uchwyt ułatwiający przenoszenie• Worek o pojemnoś

  • Cena: 99.90 zł
idź do sklepu
Zestaw 2 szklanek do piwa Weber z podkładkami, 430 ml

Zestaw 2 szklanek do piwa Weber z podkładkami, 430 ml

Pokaż, że masz gust. Ten ekskluzywny i praktyczny zestaw szklanek do piwa wzbudzi zachwyt podczas każdego grillowania. Zimny napój dwa razy z nowoczesnej szklanki o harmonijnym kształcie.• Solidne szkło, które nadaje się do mycia w zmywarce do naczyń na codzienne potrzeby użytkowania• Kielichowy kształt i cienkie ścianki nadają szklankom wyjątkowo elegancki wygląd• Wzmocnione dno zapewnia większą stabilność• Pudełko prezentowe zawiera również 2 podkładki do odczepienia• Pojemność użytkowa: 330 ml (430 ml

  • Cena: 66.90 zł
idź do sklepu
Zestaw 2 szklanek wysokich Weber z podkładkami, 365 ml

Zestaw 2 szklanek wysokich Weber z podkładkami, 365 ml

Zachwyć gości podczas kolejnego grillowania ekskluzywnym zestawem wysokiej jakości szklanek od firmy Leonardo z oryginalnym logo Weber. Szklanka o geometrycznym kształcie doskonale sprawdzi się jako naczynie do podawania napojów podczas kolejnego grillowania, a także przed i po.• Zestaw 2 identycznych szklanek na napoje• Szklanki doskonale leżą w dłoni i świetnie się prezentują• Twardsza powierzchnia zapewniająca większą trwałość i dłużej utrzymującą się przejrzystość• Możliwość mycia w zmywarce do naczyń

  • Cena: 71.90 zł
idź do sklepu
Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Nóż szefa 21cm

Mcusta Zanmai VG-10 Ultimate Aranami Nóż szefa 21cm

Mcusta Aranami prezentuje najbardziej ekskluzywne i bezkompromisowe noże – począwszy od nowatorskiej bezrdzeniowej stali warstwowej (przekuto na zmianę stale VG-10 i VG-2 bez rdzenia) skończywszy na wyjątkowo zdobionej rękojeści oraz opakowaniu. Klingi wykonano z unikatowej stali bezrdzeniowej do której produkcji przekuto na zmianę stale VG-10 i VG-2 - bez rdzenia. Wszystkie warstwy zostały w całości zahartowane. Klinga wykonana w takiej technologii ma również wyraźniejszy wzór niż w przypadku klasycznej

  • Cena: 2 279.00 zł
idź do sklepu
Takeshi Saji RW Gold VG-10 Nóż Santoku 18cm

Takeshi Saji RW Gold VG-10 Nóż Santoku 18cm

Wszechstronny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada szeroką klingę, na którą można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść do salaterki lub na patelnię. Dzięki sporym gabarytom nóż doskonale się nadaje do krojenia dużych owoców i warzyw, takich jak arbuz, cukinia czy kapusta. Dane techniczne: Ostrze -rdzeń nierdzewna stal VG-10 okuty warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - drewno różaneTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita -31,3 cmDługość

  • Cena: 2 499.00 zł
idź do sklepu
Tojiro Atelier Forged VG-10 Nóż uniwersalny 15cm

Tojiro Atelier Forged VG-10 Nóż uniwersalny 15cm

Wszechstronny nóż japoński przeznaczony do krojenia i obierania warzyw i owoców. Krótkie, cienkie ostrze jest zakończone ostrym czubkiem, co gwarantuje precyzję cięcia podczas usuwania gniazd z jabłek, szypułek z pomidorów czy oczek z ziemniaków. Dane techniczne: Ostrze - ręcznie kuta stal nierdzewna przez mistrza Tomo Matsumura - rdzeń z VG-10 Rękojeść - eco woodTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 26,5 cmDługość ostrza - 15,0 cmSzerokość klingi - 3,0 cmGrubość klingi - 1,8 mmSposób ostrzenia - s

  • Cena: 1 499.00 zł
idź do sklepu
Tojiro Atelier Forged VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Tojiro Atelier Forged VG-10 Nóż szefa kuchni 21cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - ręcznie kuta stal nierdzewna przez mistrza Tomo Matsumura - rdzeń z VG-10 Rękojeść - eco woodTwardość - 61 HRC +/- 1Długość całkowita - 34,0 cmDługość ostrza - 21,0 cmSzerokość

  • Cena: 1 799.00 zł
idź do sklepu
Takeshi Saji IW Aogami#2 Color Nóż Szefa kuchni 21cm

Takeshi Saji IW Aogami#2 Color Nóż Szefa kuchni 21cm

Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Długość ostrza pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dane techniczne: Ostrze - 11 warstwowa stal, rdzewny rdzeń Blue Steel #2 okuty 10 warstwami stali nierdzewnej, mosiądzu i miedzi Rękojeść - drewno żelazneTwardość - 62 HRC +/- 1Długość c

  • Cena: 2 799.00 zł
idź do sklepu
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa kuchni ręcznie kuty 21 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Szefa kuchni ręcznie kuty 21 cm

Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z czarno szarej micarty łącząc to ze świetną stalą Aogami #2 hartowana do 61 HRC +/- 1, to doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza został okuty  okuty 10 warstwami stali nierdzewnej mosiądzu i miedzi, tworząc piękny wzór.  Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy. Ze względu na ręcznie wykonanie, ka

  • Cena: 2 299.00 zł
idź do sklepu
Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku ręcznie kuty 18 cm

Takeshi Saji Blue Steel Nóż Santoku ręcznie kuty 18 cm

Ręcznie kuta seria noży kuchennych mistrza Takeshi Saji, rękojeść wykonana z czarno szarej micarty łącząc to ze świetną stalą Aogami #2 hartowana do 61 HRC +/- 1, to doskonałe połączenie naturalnego piękna rękojeści oraz nowoczesnej stali, łącząc to w idealny produkt do kuchni. Rdzeń ostrza został okuty  okuty 10 warstwami stali nierdzewnej mosiądzu i miedzi, tworząc piękny wzór.  Rękojeść noża Takeshi Saji świetnie leży w dłoni, i nie męczy jej nawet po długiej pracy. Ze względu na ręcznie wykonanie, ka

  • Cena: 2 299.00 zł
idź do sklepu