Japońskie noże kuchenne - bezpośredni dystrybutor

Japońskie noże kuchenne - dystrubucja i serwis. Jesteśmy wyłącznym importerem marek Global, Tojiro, Tamahagane, Bunmei, Satake,Takeshi Saji. Polecamy nasze noże kuchenne dla amatorów, profesjonalnych kucharzy jak i na prezent. Jeśli szukasz noży dla profesjonalistów i profesjonalnych akcesoriów kuchennych sprawdź ofertę!

idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż uniwersalny 15 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż uniwersalny 15 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż uniwersalny 15 cm Japoński nóż typu Petty łączy w sobie funkcję noża uniwersalnego i noża do obierania, dzięki czemu znajduje wiele zastosowań w codziennej pracy. Ponieważ posiada stosunkowo szeroką klingę, świetnie się sprawdza przy wykonywaniu takich zadań, jak krojenie warzyw i serów, siekanie ziół czy usuwanie gniazd z owoców. Ostro zakończony nóż uniwersalny, którym można pracować nad deską, jest idealnym uzupełnieniem pełnowymiarowego noża szefa kuchni. Dane te

  • Cena: 739.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 24 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDłu

  • Cena: 1 149.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 21 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 21 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Szefa kuchni 21 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDłu

  • Cena: 989.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Santoku 17 cm Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewne

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiu Nóż Kengata 16 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDługość

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż uniwersalny 15 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż uniwersalny 15 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż uniwersalny 15 cm Japoński nóż typu Petty łączy w sobie funkcję noża uniwersalnego i noża do obierania, dzięki czemu znajduje wiele zastosowań w codziennej pracy. Ponieważ posiada stosunkowo szeroką klingę, świetnie się sprawdza przy wykonywaniu takich zadań, jak krojenie warzyw i serów, siekanie ziół czy usuwanie gniazd z owoców. Ostro zakończony nóż uniwersalny, którym można pracować nad deską, jest idealnym uzupełnieniem pełnowymiarowego noża szefa kuchni. Dane

  • Cena: 739.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 24 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-1

  • Cena: 1 149.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 21 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 21 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Szefa kuchni 21 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Tradycyjna rękojeść w stylu japońskim jest bardzo lekka i świetnie dopasowana do kształtu dłoni. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-1

  • Cena: 989.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Santoku 17 cm Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdze

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Saiseki Nóż Kengata 16 cm Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDługość całkow

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Santoku 17 cm Japoński nóż o wszechstronnym zastosowaniu, przeznaczony głównie do mięsa, warzyw i ryb. Ponieważ posiada cienkie ostrze, znakomicie się też sprawdzi przy krojeniu chleba, plastrowaniu owoców czy siekaniu ziół. Duża klinga ułatwia przenoszenie pokrojonych produktów do salaterki lub na patelnię. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDługość całkowi

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Kengata 16 cm

Sakai Takayuki Urushi VG-10 Sairen Nóż Kengata 16 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do cięcia, krojenia, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. Nóż szefa kuchni jest wystarczająco długi, aby można było nim kroić naprawdę duże płaszczyzny, i odpowiednio wyprofilowany, aby zagwarantować użytkownikowi komfort i swobodę ruchów. Dane techniczne: Ostrze - nierdzewna stal VG-10 okuta warstwami stali nierdzewnejRękojeść - ręcznie lakierowane drewno dębuTwardość - 60-61 HRCDługoś

  • Cena: 949.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Szefa kuchni 24 cm

Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Szefa kuchni 24 cm Najbardziej wszechstronny nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia, siekania, szatkowania i plastrowania rozmaitych produktów. We wprawnych rękach poradzi sobie nawet z porcjowaniem drobiu, usuwaniem kości z mięsa czy filetowaniem ryb. Średniej długości ostrze pozwala kroić większe płaszczyzny i gwarantuje pełną kontrolę nad nożem. Dane techniczne: Ostrze - rdzewna stal Aogami#2 okuta żelazemRękojeść - drewno orzechTwardość - 63 HRC +/- 1Długoś

  • Cena: 1 089.00 zł
idź do sklepu
Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Santoku 17 cm

Sakai Takayuki Aogami#2/Iron Kurouchi Nóż Santoku 17 cm Wielofunkcyjny japoński nóż kuchenny, przeznaczony do krojenia warzyw, mięsa i ryb. Posiada obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie, oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty, żeby je przenieść np. do sałatki. Doskonale się sprawdza w każdych warunkach pracy, ponieważ dzięki wysoko położonej rękojeści palce nie dotykają deski ani jedzenia. Dane techniczne: Ostrze - rdzewna stal Aogami#2 okuta żelazemRękojeść - dre

  • Cena: 739.00 zł
idź do sklepu
Ochraniacz na nóż 25 cm

Ochraniacz na nóż 25 cm

Ochraniacz na nóż 25 cm Ochraniacz wykonany z tworzywa sztucznego, chroni krawędź tnącą przed uszkodzeniami. Miękki materiał pokrywające wnętrze ochraniacza zapobiega rysowania się noża.  Dane techniczne: Wymiary - 25,0 x 5,0 x 0,6 cmWaga - 45 g

  • Cena: 29.00 zł
idź do sklepu