LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli)

Sos Sojowy Teriyaki BIO 250ml

Sos Sojowy Teriyaki BIO 250ml

OPIS Słodki, tradycyjny sos Japoński, przygotowany na bazie sosu Tamari. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda syrop ryżowy* tamari* (woda, SOJA*, sól morska, alkohol, Aspergillus oryzae) przyprawa Mirin* (ryż*, woda, Aspergillus oryzae) skrobia kukurydziana* ocet ryżowy* sól morska czosnek* cebula* imbir* (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu 2 miesięcy i przechowywać maksymalnie w temperat

idź do sklepu
Napój Jaglany Bez Cukrów Bezglutenowy BIO 1l

Napój Jaglany Bez Cukrów Bezglutenowy BIO 1l

OPIS Zawiera naturalnie występujące cukry. Ten napój jest w 100% wegetariański, bez laktozy i glutenu. Produkt UHT. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Można użyć jako zimny napój lub jako składnika do gotowania i pieczenia, dodatku do muesli lub do przygotowania koktajli. SKŁADNIKI woda, proso* (16 %), olej słonecznikowy*, sól morska (* certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Wyprodukowany w zakładzie przetwarzającym ORZECHY i SOJĘ. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Po otwarciu przechowywać w lodó

idź do sklepu
Sos Sojowy Tamari 25% Mniej Soli BIO 250ml

Sos Sojowy Tamari 25% Mniej Soli BIO 250ml

OPIS Tradycyjnie sos tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Doskonały w połączeniu z octem lub winem ryżowym, imbirem, czosnkiem, musztardą i pieprzem. 25 % mniej soli w porównaniu do sosu sojowego. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI woda, SOJA*, sól morska (10,3 %), alkohol*, Aspergillus oryzae. (*certyfikowany składnik ekologiczny) ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywć w suchym i chłodnym miejscu.

idź do sklepu
Miso Hatcho BIO 300g

Miso Hatcho BIO 300g

OPIS Tradycyjna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanej SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już od 1300 roku. Długość fermentacji SOI - minimum 1 rok. SKŁADNIKI SOJA* 64 %, woda, sól morska 11 %, mąka z prażonego JĘCZMIENIA* 0,8 %, Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zwierające gluten. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

idź do sklepu
Miso Shiro Pasta Ryżu I Soi BIO 300g

Miso Shiro Pasta Ryżu I Soi BIO 300g

OPIS Tradycyjna, bardzo delikatna pasta japońska, produkowana ze sfermentowanego ryżu z dodatkiem SOI. Miso znane było na Dalekim Wschodzie już w 1300 roku. Długość fermentacji ryżu - kilka dni. Produkt pasteryzowany. SKŁADNIKI Ryż* (63 %), SOJA* (23 %), woda, sól morska (6,3 %), Aspergillus oryzae (*certyfikowany składnik ekologiczny) INFORMACJA ALERGENNA Produkt może zawierać zboża zwierające gluten. ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.

idź do sklepu