Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Oryginalny słód karmelowy pszeniczny CaraWheat nadaje się idealnie do piw hefeweizen, dunkel weizen, oraz do wielu gatunków piw z udziałem słodów pszenicznych. Może stanowić do 15% w zasypie.
Oryginalny słód karmelowy pszeniczny CaraWheat nadaje się idealnie do piw hefeweizen, dunkel weizen, oraz do wielu gatunków piw z udziałem słodów pszenicznych. Może stanowić do 15% w zasypie.
Słód karmelowy żytni, idealny dodatek do jasnych i ciemnych piw żytnich i specjalnych. Ilość w zasypie do 15%
Słód monachijski nadaje piwu ciemniejszą barwę i wyczuwalne nuty słodowe, najczęstsze przeznaczenie to piwa monachijskie, ciemne bock, stout, oktoberfestbier, brown ale, schwarzbier. Możne stanowić 100% zasypu.
Słód monachijski nadaje piwu ciemniejszą barwę i wyczuwalne nuty słodowe, najczęstsze przeznaczenie to piwa monachijskie, ciemne bock, stout, oktoberfestbier, brown ale, schwarzbier. Możne stanowić 100% zasypu.
Słód monachijski nadaje piwu ciemniejszą barwę i wyczuwalne nuty słodowe, najczęstsze przeznaczenie to piwa ciemne bock, stout, oktoberfestbier, brown ale, schwarzbier. Możne stanowić 100% zasypu.
Słód monachijski nadaje piwu ciemniejszą barwę i wyczuwalne nuty słodowe, najczęstsze przeznaczenie to piwa ciemne bock, stout, oktoberfestbier, brown ale, schwarzbier. Możne stanowić 100% zasypu.
Słód czekoladowy wnosi aromaty kawowe, orzechowe i karmelowe. Zwykle w zasypie nie przekracza 5% Polecamy do piw stout, porter, alt, bock, schwarzbier.