• Kostkarki występują w 2 wersjach: chłodzone powietrzem lub chłodzone wodą• Idealne do hoteli, restauracji, barów, dyskotek, stacji benzynowych, laboratoriów• Pełna, kompaktowa kostka lodu gwarantuje skuteczne schładzanie napoju, bez jego rozcieńczania• Kostki przezroczyste, wytwarzane metodą „natryskową”, idealne do koktajli, whisky, przystawek• Łatwa regulacja wielkości kostek• Obudowa ze stali nierdzewnej z zaokrąglonymi narożnikami• Sterowanie elektroniczne• Wersje chłodzone powietrzem dodatkowo wypo
Stoły chłodniczeStoły występują w 3 konfiguracjach: bez blatu, bez rantu lub z blatem i rantemObudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej• Zewnętrzne dno wykonane ze stali galwanizowanej• Chłodzenie wymuszone, dla szybszego i równomiernego rozprowadzenia temperatury w całej komorze• Komora na ruszty i blachy GN 1/1 (w układzie wzdłużnym)• Komora z zaokrąglonymi narożnikami ułatwiającymi utrzymanie czystości• Izolacja poliuretanowa o grubości 40 mm i wysokiej gęstości zapewniają
Preparat w koncentracie do czyszczenia przystawekspieniania mleka (toru spieniania mleka) we wszystkichstandardowych ekspresach do kawy. Usuwa zanieczyszczeniatłuszczowe i skrystalizowane pozostałościbiałek. Może być stosowany do mycia zewnętrznychpowierzchni urządzenia. Działa odkamieniająco. pH 1.Pojemność: 1 kg
Proszek na bazie tlenu aktywnego do czyszczeniaekspresów z uporczywych osadów. Doskonale usuwarównież zanieczyszczenia z porcelany, fajansu orazwewnętrznych powierzchni termosów i podgrzewaczygastronomicznych. Zalecany do kolbowych ekspresów do kawy.Opakowanie: 0,5 kg
Stosowanie zmiękczacza wydłuża żywotność urządzeń gastronomicznych. W zmiękczaczu zachodzi proces wymiany jonowej, w którym jony wapnia i magnezu odpowiedzialne za twardość wody, wyłapywane są przez żywicę jonowymienną znajdującą się wewnątrz zmiękczacza. Obniża to koszty serwisowania urządzeń gastronomicznych dzięki skutecznemu zapobieganiu odkładania się w nich kamienia kotłowego.− Urządzenie zawiera głowicę sterującą, która umożliwia ustawienie parametrów pracy systemu uzdatniania wody dostosowanych do
Square Grill – specjalny rusztydo grillowania warzywNieprzywierające aluminium z powłoką teflonową
Speedy Grill – Specjalny ruszt do grillowania mięsa, ryb.Wkładany dłuższym bokiem,Wysoka przewodność cieplna,z trójwarstwową powłoka nieprzywierająca.
Szybkoschładzarka i szybkozamrażarka szokowa Wydajność przy schładzaniu do +3°C - 25 kg Wydajność przy zamrażaniu do -18°C - 20 kg Możliwość zamrażarnia lodów w temp. -40°C (zgłosić przy składaniu zamówienia) Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (poza zewnętrznym dnem wykonanym ze stali galwanizowanej) − Górny blat o grubości 30 mm z możliwością demontażu, co umożliwia wstawienie maszyny pod blat stołu − Komora z uniwersalnymi prowadnicami zarówno
Szybkoschładzarka i szybkozamrażarka szokowa Wydajność przy schładzaniu do +3°C - 25 kg Wydajność przy zamrażaniu do -18°C - 20 kg Możliwość zamrażarnia lodów w temp. -40°C (zgłosić przy składaniu zamówienia) Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (poza zewnętrznym dnem wykonanym ze stali galwanizowanej) − Górny blat o grubości 30 mm z możliwością demontażu, co umożliwia wstawienie maszyny pod blat stołu − Komora z uniwersalnymi prowadnicami zarówno
Szybkoschładzarka i szybkozamrażarka szokowa Wydajność przy schładzaniu do +3°C - 20 kg Wydajność przy zamrażaniu do -18°C - 15 kg Możliwość zamrażarnia lodów w temp. -40°C (zgłosić przy składaniu zamówienia) Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (poza zewnętrznym dnem wykonanym ze stali galwanizowanej) − Górny blat o grubości 30 mm z możliwością demontażu, co umożliwia wstawienie maszyny pod blat stołu − Komora z uniwersalnymi prowadnicami zarówno
Szybkoschładzarka i szybkozamrażarka szokowa Wydajność przy schładzaniu do +3°C - 14 kg Wydajność przy zamrażaniu do -18°C - 11 kg Możliwość zamrażarnia lodów w temp. -40°C (zgłosić przy składaniu zamówienia) Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej (poza zewnętrznym dnem wykonanym ze stali galwanizowanej) − Górny blat o grubości 30 mm z możliwością demontażu, co umożliwia wstawienie maszyny pod blat stołu − Komora z uniwersalnymi prowadnicami zarówno
Stół chłodniczy do pizzy, 3-drzwiowy z blatem granitowym oraz nadstawą chłodniczą na 9x GN 1/3 Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Zewnętrzne dno wykonane ze stali galwanizowanej − Blat roboczy z granitu z dodatkową izolacją i bocznymi rantami o wysokości 200 mm − Chłodzenie wymuszone, dla szybszego i równomiernego rozprowadzenia temperatury w całej komorze − Komora na pojemniki 600x400 mm, w układzie wzdłużnym − 6 możliwych ustawień prowadnic
Stół chłodniczy do pizzy, 1-drzwiowy, 6 neutralnych szuflad z blatem granitowym oraz nadstawą chłodniczą na 6x GN 1/3 Cechy produktu: − Obudowa zewnętrzna oraz wewnętrzna z wysokogatunkowej stali nierdzewnej − Zewnętrzne dno wykonane ze stali galwanizowanej − Blat roboczy z granitu z dodatkową izolacją i bocznymi rantami o wysokości 200 mm − Chłodzenie wymuszone, dla szybszego i równomiernego rozprowadzenia temperatury w całej komorze − Komora na pojemniki 600x400 mm, w układzie wzdłużnym − 6 możli
Zestaw szuflad do stołów chłodniczych o kodzie: - TF02EKOGNAL - TF02EKOGNLAL - TF03EKOGNAL - TF03EKOGNLAL - TF04EKOGNAL
*Miesiarka spiralna GRAFEN z wyjmowaną dzieżą 16 L, ze zmienną prędkością - kod 222348*− Idealne dla pizzerii, cukierni i piekarni− Obudowa z wysokiej jakości stali lakierowanej na biało− Dzieża, pokrywa bezpieczeństwa oraz spirala ze stali nierdzewnej 18/10− Gałka zmiany prędkości− Mikrowyłącznik pokrywy bezpieczeństwa− Unoszona głowica i wyjmowana dzieża− Cicha praca przekładni olejowej− Wbudowany timer− 4 kółka, w tym 2 z hamulcami