Jasny słód karmelowy, zwany również dekstrynującym, dodatek do piw jasnych i ciemnych (w ilości 10-30%), wzmacnia pełnie smakową i pianę. Nie wpływa na barwę gotowego piwa.
Jasny słód karmelowy, zwany również dekstrynującym, dodatek do piw jasnych i ciemnych (w ilości 10-30%), wzmacnia pełnie smakową i pianę. Nie wpływa na barwę gotowego piwa.
Słód karmelowy Carared produkcji Weyermann to idealny dodatek do piw bursztynowych i czerwonych z rodziny amber ale, czy też red ale. Można go użyć również do piw ciemnych. Może stanowić do 25% w zasypie.
Słód karmelowy Carared produkcji Weyermann to idealny dodatek do piw bursztynowych i czerwonych z rodziny amber ale, czy też red ale. Można go użyć również do piw ciemnych. Może stanowić do 25% w zasypie.
Słód karmelowy Carared produkcji Weyermann to idealny dodatek do piw bursztynowych i czerwonych z rodziny amber ale, czy też red ale. Można go użyć również do piw ciemnych. Może stanowić do 25% w zasypie.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich wykorzystujemy w piwach od pale ale po bocki, portery i stouty. Może stanowić do 5% w zasypie dla piw jasnych i 10% dla piw ciemnych.
Słód karmelowy monachijski Caramunich typ III marki Weyermann o wadze 1 kg to wysokiej jakości składnik, który doskonale nadaje się do produkcji różnorodnych piw - od lekkich pale ale po bogate bocki, portery i stouty. Jego karmelowy smak i aromat wzbogacą każde piwo, nadając mu wyjątkowej głębi i słodowej słodyczy. Słód karmelowy Caramunich typ III jest idealny zarówno do piw jasnych, jak i ciemnych. Może być używany w ilości do 5% w zasypie dla piw o jasnym kolorze oraz do 10% dla piw ciemnych. Dzięki
Oryginalny słód karmelowy pszeniczny CaraWheat nadaje się idealnie do piw hefeweizen, dunkel weizen, oraz do wielu gatunków piw z udziałem słodów pszenicznych. Może stanowić do 15% w zasypie.
Oryginalny słód karmelowy pszeniczny CaraWheat nadaje się idealnie do piw hefeweizen, dunkel weizen, oraz do wielu gatunków piw z udziałem słodów pszenicznych. Może stanowić do 15% w zasypie.